De historie van Beddenspecialist Sleepwell

Matrassen verkopen sinds we slapen op de strozak.
De historie van Beddenspecialist Sleepwell begint in 1881, wanneer de over-overgrootvader van Frank Slabbers een winkel opende die zich specialiseerde in gordijnen en parket. De winkel was gevestigd aan de Nieuwendijk, vlak bij de Dam in Amsterdam. 

Later zijn ze zich meer gaan specialiseren in bedden en matrassen. De verkoop van slaapcomfort ging ze goed af en daardoor werd er op 1 februari 1936 een tweede vestiging in Bussum geopend. Deze winkel ging van vader op zoon. De vader van Frank nam uiteindelijk de winkel Sleepwell Beddenspeciaalzaak Bussum over en bereide de beddenzaak verder uit en specialiseerde zich in kwaliteitsproducten op het gebied van slapen.

Frank nam de zaak, inmiddels gevestigd aan de Brinklaan 79 in Bussum, 25 jaar geleden van zijn vader over. Samen met zijn vrouw Yvette opende Frank in 1996 in Soest en in 2002 in Almere een vestiging. Uiteindelijk hebben ze besloten om samen de focus te leggen op één vestiging in Bussum en van daaruit de vele trouwe klanten uit het Gooi en regio Amsterdam te bedienen.

Met veel enthousiasme staan Frank en Yvette elke dag voor u klaar voor het beste advies, de beste service en sterke merken. Kom ook eens langs bij Beddenspecialist Sleepwell in Bussum en profiteer van de diverse diensten en acties van deze specialist pur sang.  

Beddenspecialist Sleepwell

  • maandag Gesloten
  • dinsdag 10:00 - 17:30
  • woensdag 10:00 - 17:30
  • donderdag 10:00 - 17:30
  • vrijdag 10:00 - 17:30
  • zaterdag 10:00 - 17:00
  • zondag Gesloten
Ook open op afspraak buiten openingstijden.

lk zoek een andere winkel

9,3
13 beoordelingen

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!