Slaaptember bij Beddenspecialist!

Het is Slaaptember bij Beddenspecialist.nl en dat betekent één maand extra in het belang van slaap!

Kies bewust voor je nachtrust

Beddenspecialist.nl

Slapen is belangrijker dan je zou denken:

Uit bed stappen met een rotgevoel, wondermiddelen die slaap zouden moeten bevorderen of slaap-apps die een betere nachtrust zouden moeten creëren. Voor veel mensen hangt dit nieuws nou eenmaal samen met een goede manier van slapen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Slaapfysio en Beddenspecialist.nl willen samen laten zien dat een goede nachtrust meer is dan er alleen maar over te lezen. 

Om meer aandacht te genereren voor het belang van goed en gezond slapen presenteert Beddenspecialist.nl 'Slaaptember', één maand extra in het belang van slaap. Goed slapen is namelijk niet vanzelfsprekend en berichten in het nieuws informeren je wel over een goede slaap, maar hoe je het vervolgens het beste kan doen in jouw slaapsituatie? Daar valt nog over te twisten. 

SlaapFysio adviseert

Heb je specifieke pijnklachten bij het slapen, zoals nek-, schouder- of rugpijn? Maak gebruik van een gratis individueel adviesgesprek gedurende Slaaptember bij een Beddenspecialist.nl winkels. In het schema kun je zien wanneer SlaapFysio bij een winkel bij jou in de buurt is.

 

Aanbiedingen waar je wakker van wordt:

Beddenspecialist.nl vindt goed slapen belangrijk en wil graag jouw slaapkwaliteit verbeteren. Daarom geven we jou gedurende Slaaptember een frisse start met mooie opwekkende aanbiedingen. Zo ben je een stap dichterbij een betere manier van slapen.

SlaapSlim
... want slapen kun je leren!

Natuurlijk beleven we allemaal weleens een mindere nacht. Zo één waarin je ligt t draaien en woelen en simpelweg de slaap niet kan vatten. Vervelend, maar niet direct zorgwekkend. Dat is wel het geval als je leidt aan chronisch slapeloosheid? Wil je meer weten over wat je kunt doen aan mentale slaapproblemen? SlaapSlim geeft bij sommige Beddenspecialist winkels een inspirerende workshop waar jij bij kunt zijn!

Magazine Gaap editie 2019 | Gratis tijdens Slaaptember!

Een magazine vol met slaapverwekkende inspiratie en informatie. De ideale leesstof voor op het nachtkastje! Beddenspecialist.nl gelooft niet in standaard; in de slaapkamer is maatwerk op z’n plek. Maar eerlijk is eerlijk, bij slapen komt meer kijken dan alleen een op maat gemaakt matras. Alle extra's die met slapen te maken hebben vind je in dit nieuwe nummer:

 GAAP Magazine

Beestenboel in bed

“Good night. Sleep tight. Don’t let the bedbugs bite.”

Lange tijd was deze Amerikaanse quote letterlijk een ver-van-je-bed-show, maar inmiddels wordt het ovaal vormige insect ook steeds vaker aan onze kant van de oceaan gesignaleerd. Ook in Nederland heb je kans op mijten en andere minuscule friemelbeestjes tussen de lakens. Tijd om hulptroepen in te schakelen. Raycop to the rescue!

Raycop

Slaap-effect op de werkvloer

Ken je dat, je bent zo moe tijdens werk dat je besluit even te gaan liggen of met een kopje koffie jezelf weer even energie te geven. Slecht slapen effect op jouw werkzaamheden? Dat kan goed kloppen. Voor je de verfkwast erbij neer legt:

Schrijf je in voor de workshop!

Deel de slaapnieuwsbrief met jouw netwerk

Algemene voorwaarden:

Actievoorwaarden 

  • De looptijd van Slaaptember aanbiedingen is van 1 september 2019 t/m 30 september 2019.
  • Het GAAP magazine, editie 2019, kun je gratis ophalen bij één van onze winkels.
  • Bij aankoop van een compleet bed of boxspring (excl. SLP Collectie) krijg je het Slaaptember voordeel pakket cadeau*. 
  • Vraag naar de voorwaarden in de winkel.