Boxspring SLP Collection X

De SLP Collection X boxspring is geïntroduceerd ter ere van het 10 jarige bestaan van SLP. Een van de beste boxsprings in zijn klasse, zo kan je de Collection X boxspring wel noemen.

Een compleet bed, voor een scherpe prijs!

De set bestaat uit; boxspring bodems, gestoffeerde matrassen, topper en een luxe hoofdbord. Hij wordt in Nederland geproduceerd waardoor we binnen 15 werkdagen kunnen leveren!

Mood image for product
Mood image for product

Stel je eigen boxspring samen!

Om je bed volledig naar wens te krijgen is er keuze uit maar liefst vier luxe hoofdborden (zonder meerprijs), drie verschillende stofsoorten met een ruime keuze uit diverse kleuren en stijlvolle poten. 

Maak een afspraak in de winkel en we nemen alle tijd om met en voor jou het beste bed samen te stellen.

Maak een afspraak

Heerlijk slapen

Ook in comfort kunnen er nog keuzes gemaakt worden zodat jij het allerbeste ligt. Er kan een normaal of stevig matras gekozen worden en het comfort in de topper kan worden afgestemd.

Super luxe!

Voor de meest luxe beleving is er ook een elektrisch verstelbare optie toe te voegen. Geen onnodig gestuntel meer met kussens, met één druk op de knop zit of lig jij comfortabel in je bed.

Gunstige prijs

De boxspring uit onze SLP Collection X blinkt uit in zijn prijsklasse. Want, wie jarig is trakteert! Deze set is speciaal voor ons 10 jarig jubileum ontwikkeld zodat we deze unieke set tijdelijk voor een lage prijs kunnen aanbieden. 

kom naar de winkel

Hollands fabrikaat

Een mooi, oer-Hollands product. Deze boxsprings worden door onze vakmensen in Nederland gemaakt waardoor we binnen 15 werkdagen kunnen leveren. Er zijn geen onnodige transportlasten zodat we een eerlijk product kunnen aanbieden. 

Degelijke kwaliteit

Het bed is opgebouwd vanuit een stevig houten frame waar de boxspring pocketveren op liggen. Deze frames worden per lighelft ondersteund door zes poten waardoor je een heel stabiele en stevige ondersteuningslaag krijgt.

kom naar de winkel

Fraaie matrassen

De gestoffeerde pocketveer matrassen onderscheiden zich in de schouderzone. Er is geen drukverdeler toegepast waardoor de schouder goed kan weg zakken. De topper zorgt voor nog meer comfort, geen middennaad en gemak tijdens het opmaken.

Mood image for product

Past deze boxspring bij mij?

Dat weet je eigenlijk pas écht zeker als je er op gelegen hebt. In onze winkels adviseren we je graag of deze boxspring past bij jouw slaapgewoonten. Bij het ontwikkelen van dit bed is er wel al rekening gehouden met de verschillende typen mensen die er zijn waardoor de kans erg groot is dat ie ook bij jou past.

Op onze website kan je ook alvast de SlaapID thuismeting aanvragen om goed voorbereid in de winkel een advies te krijgen. Zo kunnen de adviseurs samen met jou kijken wat het beste bij je past!

slaapid meting aanvragen

Mood image for product