Mintjens Sleepline

Prins Heerlijk Slapen Stadskanaal

Het hart van Mintjens Sleepline zit hem in het design en het ontwikkelen van de mooiste concepten of meubelstukken met nieuwe materialen en innovatieve productontwikkelingen. Van de belijning tot de kleinste schroef, met hart en ziel wordt het ontwerp ontwikkeld met slechts één doel: "het ontwerpen van de perfecte meubel dat uitblinkt in comfort, look en kwaliteit. De ontwikkeling wordt daarom ook ambachtelijk verricht met hoogtechnologische machines en anderzijds met een oog op detail zodat ieder ontwerp met precisie wordt uitgevoerd. Op deze manier wordt iedere meubel tot in de puntjes afgewerkt om vervolgens door jou gebruikt te worden. 

Het fijnste hout

Om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken werkt Mintjens Sleepline alleen met de allerbeste producten. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd om kleurverschillen te minimaliseren en het natuurlijke eikenpatroon zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen. Alle materialen worden geleverd door toeleveranciers van een uitstekende kwaliteit. Ook worden alle materialen uitvoerig getest om de kwaliteit te waarborgen. 

Ontworpen door de designer, ontwikkeld door de ambachtsman.

Mintjens Sleepline

100% duurzaam

Het respect voor de natuur staat bij Mintjens Sleepline centraal. Het gaat niet alleen om de producten, maar om het volledige productieproces. Om deze reden is Mintjens Sleepline kieskeurig wat betreft de keuze in materiaal. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd en komt uitsluitend uit duurzaam beheerde bossen, de oliën en lakken voldoen aan de strengste normen en de volledige productie komt tot stand met hernieuwbare energie. Van de producten komt ongeveer 90% uit eigen land en de overige 10% uit Europese landen. Hierdoor kan Mintjens Sleepline de goede kwaliteit en werkomstandigheden garanderen. 

 

; ;