Open op afspraak

Benieuwd welke winkel bij jou in de buurt ligt?

Ga naar winkels

Niets zo vervelend als ergens lang te moeten wachten. Nu is wachten in een beddenwinkel natuurlijk geen straf, er is genoeg te zien en te proberen. Toch is het fijn, wanneer je komt kijken voor een nieuw bed, dat je gelijk wordt geholpen. Zonder het gevoel te hebben dat je zich moet haasten. Hoe doen wij dat? Door een afspraak met je te plannen. En als het jou beter uitkomt, kan dat zelfs buiten de normale openingstijden.

Wat een luxe: de hele beddenwinkel voor ons alleen!

Lisa Jacobs

Meneer en mevrouw Langeveld bezochten hun Beddenspecialist.nl winkel ’s avonds, na sluitingstijd. Ze vertelden: “We waren om heel eerlijk te zijn al jaren toe aan een nieuw bed. Alleen zitten onze weken zo vol met werk, sport en hobby’s van onszelf en de kinderen, dat wij simpelweg geen tijd hadden om tijdens normale winkeluren naar een nieuw bed te gaan kijken. De enige optie zou op zaterdag zijn, maar tussen de voetbaltraining, de hockeytraining en het boodschappen doen door ‘even snel’ een bed te gaan kopen, voelde niet goed. Ik was dan ook erg blij dat wij op een doordeweekse avonds langs mochten komen. Het buurmeisje kwam oppassen en wij konden in alle rust een nieuw bed uitzoeken. En wat een luxe trouwens: de hele beddenwinkel voor ons alleen!”

 

Online afspraak maken

Op onze website kun je heel eenvoudig een afspraak maken via onze afspraak formulier. Selecteer de winkel bij jou in de buurt en kies zelf de dag en het tijdstip. Liever een afspraak buiten de reguliere openingstijden? Dat is geen enkel probleem. Neem dan even telefonisch of per e-mail contact op. Zo weet je zeker dat jouw beddenspecialist alle tijd voor je heeft.