Van Houdt

Meubelen van houdt is al jaren specialist in het ontwikkelen van slaapkamers in massief hout, waarbij kwaliteit en degelijkheid een absolute must zijn. De collectie van Meubelen van Houdt is vanwege zijn ruime aanbod in maatvoering van bedden, kansen en bijmeubelen enorm geliefd. Van Houdt hanteert een flexibel beleid waarbij iedere kleine verandering voor jouw persoonlijke meubel geen enkel probleem is. 

Van Houdt concentreert zich voornamelijk op de productie van slaapkamermeubilair, waarbij oog voor detail van belang is. Een combinatie van eigentijds design met een zo groot mogelijke functionaliteit. Dat is waar het bij Van Houdt om draait. Slaaphoogte, draaideuren, vouwdeurkasten, schuifdeurkasten, hoge kasten, lage kasten en nog veel meer is mogelijk. De collectie is ontzettend breed en varieert enorm. Je creëert jouw eigen à la carte kamer door verschillende items met elkaar te combineren en dat met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. 

Uw slaapkamer specialist!

Van Houdt

Van Houdt is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

Van Houdt's Verhaal

Het begon allemaal in een klein bedrijf van dhr. van Houdt, de zaakvoerder van deze éénmanszaak. Binnen dit bedrijf werden kleine meubelen en tafels gefabriceerd. Rond de jaren '50 verhuist Van Houdt naar een grotere locatie waar de eerste bedden werden geproduceerd. Uiteindelijk groeide dit uit tot Meubelen van Houdt waarbij het bedrijf zich ook richtte op keukenmeubels, wandmeubels en eetkamers en zich vestigde in een nieuw complex. De groei van en de fabricatie namen een zo gunstige wending aan, dat Van Houdt eind 1986 verplicht werd één bepaalde richting te kiezen, namelijk de klassieke slaapkamers. De keuze was voor de hand liggend, gezien de marktmogelijkheden. De productie werd omgevormd, slaapkamers kregen een modern uitzicht waardoor het bedrijf uitgroeide tot één van de grootste slaapkamerspecialisten binnen de Belgische meubelindustrie.