Swissflex matrassen

Welk matras past bij u?

Vraag kosteloos SlaapID aan

Maak kennis met de matrassen van Swissflex en het systeem dat u de perfecte nachtrust kan bieden. Door de samenwerking van de lattenbodem en matras van Swissflex heeft u een slaapconcept, dat zich kenmerkt door een harmonieus en precies samenspel. SwissFlex geeft zowel natuurlatex matrassen, pocketveringmatrassen en matrassen met de gepatenteerde GELTEX®.

Swissflex heeft 3 typen matrassen die er voor zorgen dat je 's ochtends uitgerust en fit wakker kan worden. De keuze is heel persoonlijk en geheel afhankelijk van je eigen wensen en slaapbehoeften. Vraag je je wel eens af, wat is het beste matras voor mij? Kom dan in de winkel proefliggen en ervaar zelf wat het beste bij je past.

MEER INFO OVER GELTEX® INSIDE MATRASSEN.              

meer info over natuurlatex matrassen

 

Onze GELTEX® inside matrassen

Swissflex Versa 20 GELTEX® inside

Het multitalent voor ontlasting en ondersteuning in combinatie met optimale warmteregulering. De versa 20 GELTEX® inside matras heeft een totale hoogte van 20 cm en is voorzien van een GELTEX® toplaag van 6cm. De speciale schouderzone heeft nog 2 cm extra GELTEX® voor extra ondersteuning. De toplaag en speciale schouderzone zorgen ervoor dat het matras ondersteunend en druk verlagend is. Ook wordt dankzij de Gomtex® steunkern je wervelkolom effectief ondersteunt. Verkrijgbaar vanaf

€1060,-

Swissflex Versa 22 GELTEX® inside

De probleemoplosser voor probleemzones, voor meer comfort. De versa 22 GELTEX® inside matras heeft een totale hoogte van 22 cm en is voorzien van een GELTEX® toplaag van 6cm. De specifieke kerninkepingen in de steunkern delen de matras op in zeven ergonomische zones voor doelgerichte ontlasting en ondersteuning. De zijdelingse boringen en dwarsprofileringen zorgen voor een optimale 3D-ventilatie. Verkrijgbaar vanaf

€1480,-

Swissflex Versa 24 GELTEX® inside

De perfecte steunmatras voor hemels ligcomfort. De versa 24 GELTEX® inside matras heeft een totale hoogte van 24 cm en is voorzien van een GELTEX® toplaag van 6cm. De pocketveren met verschillende sterktes in zeven ergonomische zones zorgen voor een uitstekende puntelasticiteit. Ook wordt dankzij de Gomtex® steunkern uw wervelkolom effectief ondersteunt. De zijdelingse boringen en dwarsprofileringen zorgen voor een optimale 3D-ventilatie. Verkrijgbaar vanaf

€1720,-

Handig om te weten bij het aanschaffen van een Swissflex matras

Matrastechnologie
Wat alle kernen gemeen hebben, is dat ze zich precies aanpassen aan de verschillende lichaamsdelen. Elke Swissflex® matraskern is in zeven ergonomische zones opgedeeld: de hoofd- en voetzone is licht elastisch, de schouder- en onderbeenzone zacht, de lende- en bovenbeenzone sterk ondersteunend en de middenzone elastisch ondersteunend.

Gomtex
Hoog elastich comfortschuim, eenvoudig en licht in gebruik en resistent tegen microben, bacteriën en schimmels.

Natuurlatex
Slijtvast en milieuvriendelijk geproduceerd met hoge puntelasticiteit en intelligent ventilatiesysteem. Wordt alleen voor de Versa 24 gebruikt.

Minipocketvering
Gezoneerde pocketveringkernen voor maximale punt elasticiteit en ondersteuning en optimale drukverlaging en comfortkwaliteit.

Functionele matrashoezen
De matrashoes is zacht en zorgt voor extra comfort en slaaphygiëne. U heeft bij Swissflex keuze uit talrijke soorten hoezen. Wat ze gemeen hebben is de kwaliteit: heerlijk soepel, luchtdoorlatend, afneembaar en uiteraard reinigbaar.

Jerseyhoes
Deze huidvriendelijke jerseyhoes zonder voering is standaard bij alle matrassen met GELTEX® inside-kernen, want het ondersteunt de directe ontlasting van dit nieuwe materiaal optimaal. Afneembaar en wasbaar op 40°C.

Merino natural
Kwaliteit voor luxueus en behaaglijk warm ligcomfort. De voering van zuivere merinowol is afneembaar en wasbaar tot 40°C. De hoes is voor de Versa 24 en optioneel voor alle matrassen met GELTEX® inside verkrijgbaar.

Care & Clean
Wasbaar, zacht en elastisch materiaal met antibacteriële werking. Afneembaar en wasbaar tot 60°C. De hoes is optioneel voor de versa 24 verkrijgbaar.

Double Face hoes- verkoelend of verwarmend
Deze hoes is vervaardigd van hoogwaardige natuurlijke vezels. De winterzijde “cashmere de luxe” heeft een zachte voering van kasjmier, lamswol en zijde. De zomerzijde “cool&natural” is vervaardigd van verkoelende gladde zijde, schaapsscheerwol en viscorse. Beide afneembaar en reinigbaar. Verkrijgbaar voor de Versa Excellence