Pullman

In 1865 werde de basis door dhr. Pullman gelegd voor de unieke veer-in-veer constructie die de boxspring van Pullman zo bekend maakt. Tot de dag van vandaag staan de bedden en matrassen van pullman synoniem voor comfort en luxe. De kern van het Advanced Pocket interieur geeft jou een optimale individuele ondersteuning op maat. Dit, in combinatie met de beste natuurlijke materialen, zorgt ervoor dat jij in een oase van sereniteit van jouw nachtrust kan genieten.

 

"De trein deint zachtjes heen en weer, terwijl deze met een vast ritme over het spoor beweegt en het landschap doorkruist. Je aanschouwt de adembenemende natuur vanuit uw luxe cabine. Gedachten vervliegen naar de bijzondere nachtrust die je straks tegemoet gaan in jouw handgemaakte Pullman."

Pullman

Genieten van jouw nachtrust in een oase van sereniteit.

Pullman

Pullman is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

De bijzondere historie van Pullman

dhr. pullman, zette zijn idee voor de ultieme nachtrust letterlijk op de rails in 1858. Het begon met het idee om treinstellen te bouwen voorzien van comfort om het lange reizen door de VS tot een nieuwe ervaring te maken. De 'Pullman Sleeper' was een luxe slaapcoupé die in 1865 werd gepresenteerd. Iedereen die het zich kon veroorloven wilde de Pullman Sleeper zelf ervaren. 

Andere spoorwegbedrijven, reders en hoteliers konden niet achterblijven. Hierdoor werd Pullman de standaard voor de nachtrust en wereldwijd werden de bedden in treinen, Grand Hotels en cruiseschepen voorzien van een Pullman matras. Ambacht, precisie en passie, kenmerken die Pullman als voorwaarden had om toe te treden in de Nederlandse markt. In 1937 werd de kennis uit Amerika overgedragen op Nederlandse vakmensen. Tot op de dag van vandaag realiseert Pullman zich meer en meer dat een gezonde en goede nachtrust van groot belang is voor ons welzijn. 

Ervaar de heerlijkheid van een Pullman Boxspring