Nolte Möbel

Nolte Möbel helpt bij de creatieve en intuïtieve vormgeving van jouw persoonlijke leefomgeving. Dankzij het design en het comfort van de producten van Nolte Möbel krijgen mensen nieuwe ideeën om hun omgeving in te richten. Nolte Möbel wil zijn klanten met de producten en oplossingen een goed gevoel geven en streeft ernaar voor alle mensen de leefruimte te creëren waarvan ze dromen en waarin ze zich veilig, goed, rustig en één met hun medemens voelen. Betrouwbaarheid betekent voor Nolte Möbel niet alleen een uitstekende productkwaliteit, maar ook de bereidheid om altijd voor zijn klanten klaar te staan. 

Van vers houtzaagsel tot de recycling van oude meubelen.

Wat jarenlang voor onmogelijk werd gehouden, heeft Nolte Möbel samen met WKI door het ontwikkelen van een internationaal ongeëvenaarde handelswijze weten te realiseren, namelijk het recyclen van oude meubels. Beginnend met hout uit het bos, over het produceren van spaanderplaten en het fabriceren van meubels, vervoer naar en montage bij de eindklant en tot slot het terugwinnen van houtzaagsel uit oude meubels: "we hebben een gesloten en toekomstgerichte productiekringloop bereikt, die uitstekende, duurzame, flexibele en milieusparende producten garandeert.".

De wensen en behoeften van onze klanten zijn de meetlat van onze prestaties.

Nolte Möbel

Nolte Möbel is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

De historie

De ondernemer Georg Nolte vestigde in 1921 een bedrijf voor de productie van polijstschijven en poetsmateriaal in Rheda, Westfalen. In de jaren 30 maakte Nolte Möbel de overstap naar het fabriceren van meubels. Tegenwoordig behoort de Nolte-groep tot de meest toonaangevende Europese meubelfabrikanten.

Nolte Groep

Nolte Möbel maakt deel uit van de Nolte Groep. Onder het dak van de Nolte Holding zijn in totaal ca. 2.700 medewerkers aan het werk. Innovatiekracht, duurzaamheid en toekomstperspectief zijn belangrijke hoekstenen van de bedrijfsfilosofie.