Heckett en Lane

Bij Heckett & Lane draait alles om lekker en comfortabel slapen. Met veel aandacht voor detail wordt een uitgebreid assortiment hoogwaardige dekbedden, kussens en bedlinnen gecreëerd. Je goed voelen en heerlijk uitgerust aan een nieuwe dag kunnen beginnen: dat is het uiteindelijke doel. 

De ontwerpen kunnen rijk gekleurd zijn, overdadig en uitbundig. Maar ook ingetogen en rustgevend. Stijlvol en eigentijds, of juist heel authentiek en altijd gebaseerd op de inspirerende werkelijkheid

In de afgelopen jaren heeft Heckett en lane veel kennis opgedaan en gevoel ontwikkeld voor de beste en mooiste materialen en stoffen. Maar wat het merk echt uniek maakt is hun eigen team van toegewijde designers. Zij zijn continu op zoek naar de laatste trends en reizen hiervoor de hele wereld over. Tijdens die reizen laten de designers zich graag verbazen en verrassen door de kleuren, geuren en smaken van de landen waar zij komen. Ze laten zich inspireren door de flora en fauna, de architectuur, het straat- en uitgaansleven, de muziek en de totale atmosfeer van hun bestemmingen.

Inspiring Bedlinen

Heckett en Lane

Heckett en Lane is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

Heerlijk thuiskomen

Eenmaal thuis is het altijd weer de uitdaging om de vertaalslag te maken naar opvallende en unieke designs die ons bedlinnen gaan sieren. Designs die je nergens anders ziet en die de sfeer van een verre bestemming of een levensstijl weerspiegelen en in je slaapkamer brengen.

 

Flanel, heerlijk warm en comfortabel

Flanel is een materiaal dat zich snel aanpast aan je lichaamstemperatuur en het houdt de warmte goed vast. Hierdoor is een dekbedovertrek of hoeslaken van flanel perfect geschikt voor de herfst en winter. Flanel is geruwd katoen en is 100% natuurlijk materiaal. De flanel wordt gemaakt van los gesponnen garen dat geweven is in een linnen- of keperbinding. Daarnaast wordt de flanellen stof geruwd waardoor het superzacht, bijna donzig aanvoelt. Een flanellen dekbedovertrek van Heckett en Lane voelt lekker dik en wollig aan; ideaal voor de winter én voor koukleumen.

Het zachtste katoen

De katoensatijn van Heckett & Lane wordt gemaakt van het zachtste katoen. Het katoen wordt gemaakt van zeer fijne garens waarbij de thread count (het aantal garens per vierkante inch) uit komt op 220. De katoensatijn van Heckett & Lane is vederlicht, prachtig glanzend en heerlijk soepel. 

De mooiste kleuren

De ontwerpen kunnen rijk gekleurd zijn, overdadig en uitbundig. Maar ook ingetogen en rustgevend. Stijlvol en eigentijds, of juist heel authentiek en altijd gebaseerd op de inspirerende werkelijkheid. Om die reden worden de collecties ‘Inspiring bedlinen’ genoemd. Stuk voor stuk zijn het collecties waarmee hopelijk een stukje van onze inspiratie op jou wordt overgebracht. Inspiratie om jouw eigen slaapkamer die touch te geven die ervoor zorgt dat het die ene unieke plek in huis wordt waar je heerlijk tot rust komt. Omdat het er zo goed uitziet, zo goed voelt, omdat je het er eenvoudig heerlijk vindt.