Doe nu mee aan de slaaptesteweken bij Beddenspecialist.nl!

Deze maand zijn het de slaaptest weken bij 1 van onze Beddenspecialisten. Om je beter te laten slapen bieden we je daarom de gratis SlaapID-slaaptest waarmee je inzicht krijgt in hoe je slaapt. En vooral hoe je nog beter kan slapen. Doe mee en vraag hem vrijblijvend aan.

 

Wat is de SlaapID-slaaptest?

Eigenlijk is het puur gokken, een bed kopen zonder te weten hoe je ligt. Daar heeft Beddenspecialist.nl iets op gevonden: de SlaapID-sensor. Dé manier om je slaapgedrag tot op de minuut en millimeter nauwkeurig in kaart te brengen. Meten = weten! Met deze inzichten kunnen we jou een persoonlijk advies geven voor een optimale nachtrust. 

Deze slaapsensor meet o.a. deze 4 aspecten:

Vraag nu de gratis SlaapID-slaaptest aan bij 1 van onze Beddenspecialisten en ontvang inzicht in je slaapgedrag en bijpassende oplossingen. Vraag de SlaapID-Slaaptest aan, vul je gegevens in en je wordt teruggebeld voor een afspraak om de SlaapID-Slaaptest af te halen in de winkel.

Vraag jouw SlaapID-slaaptest aan

1. Vraag via deze website direct jouw gratis test aan. Na ontvangst van je gegevens nemen wij z.s.m. contact met je op.

2. Haal de SlaapID-sensor op in de winkel. De SlaapID-sensor is op afspraak af te halen in de winkel van Beddenspecialist Topslapen in Arnhem

3.Gebruik de SlaapID-sensor 3 nachten. Na de instructie van onze specialist slaap je 3 nachten met de SlaapID-sensor in je eigen bed.

4. Laat de SlaapID-sensor uitlezen in de winkel. Na 3 nachten slapen met de SlaapID-sensor kom je terug naar de winkel zodat we de SlaapID-sensor kunnen uitlezen.

5. Ontvang direct inzicht in jouw slaapgedrag. We bespreken welke factoren bij jou zorgen voor een verstoorde nachtrust. En bespreken oplossingen die voor jou bijdragen aan een gezonde nachtrust.

leuk ik doe mee!

 

Bij Beddenspecialist.nl krijg je het beste advies, want:

 

  • we hebben een bewezen adviesmethode die wordt toegepast bij consumenten, fysiotherapeuten, topsporters en het bedrijfsleven.
  • we kunnen je inzicht geven in je eigen slaapgedrag.
  • we hebben een uitgebreide collectie met gerenommeerde merken die we ook nog helemaal aan jou kunnen aanpassen.