Steel & Stockings

Konijnenbelt Nijverdal

Ben je op zoek naar exclusieve, bijzondere bedden ontworpen met een stoere, vrouwelijke touch??

Steel & Stockings maakt met trots haar volledig door vrouwen ontworpen, Nederlandse collectie aan bedden; elk met een exclusieve en bijzondere insteek. De puurheid van de gebruikte materialen maakt deze collectie toepasbaar binnen ieder interieur. Alle items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter. Bij Steel & Stockings houden ze altijd de balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch.

Passie voor wonen heeft de oprichters van Steel & Stockings samengebracht, met veel eigenwijze ideeën, creativiteiten en soms hilariteiten tot gevolg. Onze bedden zijn echt uniek – elk ontworpen als een harmonieus, puur en karaktervol concept met een vleugje vrouwelijkheid. Qua fabricage bouwen wij enkel met massief, puur eikenhout uit Nederland, een prachtig en robuust materiaal. Ons streven is om de vaak wat ouderwetse stijl die in de slaapkamer overheerst een update te geven. Daarom leveren wij onze exclusieve, bijzondere bedden aan vele slaapspecialisten en andere dealers in Nederland en België. Daar wil jij als beddenspecialist toch ook deel van uitmaken?

100% made by women! 100% Dutch!

Steel & Stockings

Mood image for product

Alle materialen die Steel & Stockings gebruikt zijn puur natuur.

Hout: Steel & Stockings gebruikt robuust en stoer eiken voor de bedden. Dit betekent dat er noesten en scheurtjes in het hout kunnen zitten. Hout werkt, dit is een natuurlijke eigenschap en draagt bij aan de karakteristieke uitstraling.

Kleur: Steel & Stockings levert de items het liefst zo naturel mogelijk vanwege de prachtige uitstraling van blank eiken. Mocht u toch de wens hebben voor kleur, dan biedt Steel & Stockings een exclusieve selectie kleur-waxen aan, welke op basis van lijnolie gemaakt is. Deze is gebotteld onder ons eigen label.

 

Mood image for product
Mood image for product
Mood image for product

Staal: Al het staal wat gebruikt wordt is blauwstaal en van een uiterst matte, blanke coating voorzien om deze afwerklaag zo onzichtbaar mogelijk te maken. Deze is afneembaar met een licht vochtige doek.

Leder: Het Steel&Stockings leder is uniek. Alle kenmerken van de oorsprong van het leder zijn bewaard gebleven, wat inhoudt dat brandmerken, lichte beschadigingen en kleine verkleuringen juist de collectie het karakter geven waar wij naar streven.

 

Meer weten over dit prachtige merk?
Maak een afspraak in de winkel!

Afspraak in de winkel