Auping

Juul Lommen Venlo

De sfeer in je slaapkamer heeft een grote invloed op een goede nachtrust. Auping blinkt echt uit in design. Dit levert zowel eigentijdse, als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen op, waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren.

Goed slapen kan altijd nóg beter. Daarom werkt Auping elke dag opnieuw met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Ook in die toekomst willen we met een gerust hart kunnen slapen.

Auping nights, Better days.

Auping

Dromen komen uit!

Jouw Essential bed is nu echt dichtbij. Nu van € 2.895,- voor € 2.495,-*

*180x200, inclusief houten hoofdbord, 2 vlakke spiraalbodems en 2 Inizio matrassen

 

Actievoorwaarden Essential promotie 

De looptijd van de actie is van vrijdag 3 mei t/m maandag 10 juni.

- Een compleet bedmodel bestaat minimaal uit: • 2-persoons (vanaf 160cm) omranding, frame of support • 2 spiraalbodems in een maat passend bij omranding, frame of support • 2 x éénpersoons matrassen of 1 x tweepersoons matras

- Tijdens de Essential promotie ontvangt de consument € 400,- voordeel bij bestelling van een complete 2-persoons Essential.

- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties, tenzij anders door Auping aangegeven. -

- De actie geldt niet voor showmodellen en geldt niet voor het outlet aanbod.

- Onder voorbehoud van wijzigingen

Het duurzame design van de Essential 

Het moderne design van de Essential geeft rust in elke slaapkamer. Met als basis het stevige, maar subtiele aluminium frame. De zachte ronde vorm van het hoofdbord geeft je een veilig en beschut gevoel. Lekker om tegenaan te kruipen. De ronding komt ook terug in de bijpassende zijtafeltjes en de taps toelopende poten onder het bed.

Het bed is ontworpen door het Berlijnse Designers Duo Kohler & Wilms en is bedoeld voor de jonge dromer die zichzelf nog niet in de andere Auping designs zag liggen. De verfijnd vormgegeven Essential laat een moderne vorm van minimalisme zien.

De Essential won de Red Dot Design Award (2012), de IF Product Design Award voor haar innovatieve productdesign (2013) en kreeg de onderscheiding ‘Goed Industrieel Ontwerp’, Nederlands belangrijkste erkenning voor industrieel ontworpen producten.

Sinds 1888

In 1888 kreeg Johannes Auping de opdracht om voor het Sint Geertruiden Gasthuis hygiënische bedden te maken in plaats van de gebruikelijke stromatrassen. Zo is de spiraalbodem ontstaan…

De eerste fabriek werd gebouwd in 1912 in Deventer. Inmiddels is Auping de allergrootste beddenfabrikant in ons land. Niet voor niets kreeg de fabriek van Auping in 1988 het predicaat Koninklijk.

De drie belangrijkste pijlers van een kwalitatief Auping product zijn: ventilatie, ondersteuning en drukverdeling. Door het inzetten van innovatieve materialen en technieken garandeert Auping haar klanten een optimaal slaapcomfort. Tel daarbij op het bewustzijn van Auping van ons gezamenlijk leefklimaat. Zo worden oude matrassen gerecycled met een zeer geavanceerd systeem.

Auping Spiraalbodems

Auping Take Back System

Cradle to cradle

Goed slapen kan altijd nóg beter. Daarom werkt Auping elke dag opnieuw met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Ook in die toekomst willen we met een gerust hart kunnen slapen. Het bedrijf wil dan ook volgens de Cradle to Cradle (C2C) filosofie processen inrichten: straks zijn alle Auping producten veilig en energie-neutraal gemaakt. Miljoenen matrassen gaan richting het grofvuil. Een deel hiervan krijgt een tweede leven. Auping heeft om deze reden het Auping Take Back System (ATBS) geïntroduceerd.