Beddenspecialist Jac Nota

  • maandag gesloten
  • dinsdag 09:30 - 17:30
  • woensdag 09:30 - 17:30
  • donderdag 09:30 - 17:30
  • vrijdag 09:30 - 17:30 en 19:00-21:00
  • zaterdag 09:30 - 17:00
  • zondag gesloten
Ook open op afspraak buiten openingstijden

lk zoek een andere winkel

Excellent hoofdkussen

Het Excellent kussen heeft een vormvaste kern van latex met een neksteun. De met 100% ganzendons (rondom) gevulde tijk zorgt voor een uitstekende vochtregulatie en een uiterst zacht gevoel waardoor het haar souplesse behoudt. Leverbaar in extra zacht, zacht, medium, en stevig. Voorzien van Nomite en Downafresh keurmerk.
€ 199,00

 

Contessa hoofdkussen

Het Contessa kussen wordt gevormd door middel van kamers met 65% hoogwaardige eendendons. Dit heeft een veel beter vochtregulerend vermogen dan de synthetische variant. Door de smalle latex neksteun krijgt de nek de perfecte ondersteuning. De kamers zijn in een trechtervorm gestikt waardoor de vulling op zijn plaats blijft. Leverbaar in extra zacht, zacht, medium, en stevig. Voorzien van Nomite en Downafresh keurmerk.
€ 189,00

Het Nomite® label betekent: 

Dat een donzen kussen met dit label voor mensen met een allergie voor huisstofmijt uitstekend geschikt is. 

Dit zijn de voornaamste redenen: 
Het gebruik van extra dichtgeweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat.
Het gebruik van zorgvuldig gesorteerde en gereinigde dons en veren volgens Europese Norm. 


 

Het Downafresh® greenline label betekent: 

Dat een donzen kussen met dit label garandeert dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935. Tijdens de productie worden er geen agressieve middelen gebruikt en het vulmateriaal is na afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar. Het label verenigd fabrikanten die zich houden aan de gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn. De herkomst van het vulmateriaal wordt bijgehouden en is niet afkomstig van "levend pluk".