Beddenspecialist | Zorg voor jouw welzijn!

Huisman Steenwijk

Neem een kijkje bij de:

SLP collection

Goed slapen is voor zowel patiënten als zorgverleners van essentieel belang. Een goede nachtrust zorgt voor een optimaal fysiek en mentaal herstel. Toch wordt dikwijls vergeten welke rol een goed bed heeft in de kwaliteit van je nachtrust.

Scherp aanbod voor alle zorgverleners

Speciaal voor alle zorgverleners die elke dag aan het bed staan geeft Beddenspecialist.nl in de week van zorg en welzijn 30% korting op haar matrassen, boxsprings, dekbedden en hoofdkussens van de SLP Collection*. Print de coupon uit en neem deze met je organisatiepas mee naar de winkel!

 DOWNLOAD DE COUPON

Dichtsbijzijnde winkel vinden

Wist je dat..

  • Een paar uurtjes slapen (maximaal 2) voor je nachtdienst kan helpen om de nacht veel makkelijker, energieker en alerter door te komen.

  • Een grote valkuil tijdens het slapen overdag een te lichte slaapkamer is? De negatieve impact hiervan op je slaapkwaliteit is niet te onderschatten. Licht bereikt dwars door je oogleden je hersenen en zorgt daar voor verwarring.

  • Als je moe bent heb je meer kans om fouten te maken. Vermoeidheid is daarom belangrijk om te voorkomen t.a.v de veiligheid en kwaliteit van de zorg.

Opzoek naar een Beddenspecialist bij jou in de buurt? Klik hier voor het winkeloverzicht. 

SLP Collection

Lekker en goed slapen is voor iedereen. Binnen de SLP Collection vind je uitzonderlijk veel mogelijkheden in maatvoering en heb je een ruime keuze aan stoffen in een juiste prijs-kwaliteit verhouding.

    BEKIJK DE COLLECtie    

 Download de coupon  

picture alt tag

Gratis SlaapID-Slaaptest

Doe nu de gratis slaaptest bij jouw Beddenspecialist en krijg hierdoor inzicht in jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme.

Actievoorwaarden

- De actie loopt van maandag 11 maart t/m zondag 31 maart 2019.
- Deze actie is geldig op de gehele SLP collectie.
- De actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Beddenspecialist.nl acties.
- Deze actie geldt niet voor showmodellen en geldt niet voor het outlet aanbod.
- Deze actie is geldig op vertoon van de coupon en organisatiepas.
- Onder voorbehoud van wijzigingen.
- Deze actie is alleen geldig in Nederland.