Matrassen

Huisman Emmeloord Emmeloord

Welk matras is goed voor mij?

doe nu de matrastest

Matrassen bij Beddenspecialist.nl

  • Latex - mix van natuur- en synthetisch latex. Staat voor goed isolerend en ventilerend
  • Pocketvering - veren zijn per stuk verpakt in pocket (zakje) en matras sluit moeiteloos aan op lichaamsgewicht en -vorm
  • Natuurlatex - zeer elastisch materiaal gemaakt van zuiver natuurrubber. Uitstekende vochtopname, ventilatie en ondersteuning
  • Traagschuim - synthetisch matras met drukverlagende eigenschappen, die zorgen voor goede ergonomische slaaphouding en vermindering klachten m.b.t. drukpijn
  • Instelbaar/matras op maat - volledig individueel instelbaar met juiste ondersteuning in diverse zones
  • Topmatras - extra aanvulling op matras klein van stuk mét groot effect

Matras op maat - andere afmetingen

Ben je op zoek naar een afwijkende maat? Wij leveren ook een matras op maat en passen deze volledig aan naar jouw persoonlijke wensen.

Gangbare lengtematen:
200/210/220/230/240 cm

Breedtematen:
70/80/90/100/120/140/160/180/200 cm

Duo optie - twee persoonlijke kernen in één hoes

Heb je last van een vervelende naad in bed? Het is mogelijk om voor jullie beide een persoonlijke matraskern te nemen binnen één matrashoes. Weg naad!

Type matrassen

Matrassen zijn er in alle soorten, maten, typen en prijsklassen. Van latex tot natuurlatex en van pocketvering tot volledig instelbaar en op maat te maken. Omdat ieder mens uniek is qua lengte, gewicht en lichaamsbouw plus een eigen slaapmanier heeft, is de keuze voor een matras strikt individueel en gebonden aan persoonlijke eisen, wensen en slaaphouding.

Je weet dat je één derde van jouw leven op een matras slaapt. En als je ook nog fysieke klachten hebt, dan is het helemaal een must op zoek te gaan naar die ene passende matras. Hoe weet je nu welk matras perfect en passend is? Biedt de matras wel voldoende ondersteuning, drukverdeling, ventilatie en comfort? Je kunt dan haast niet om de kennis van de échte slaapexpert heen.

SlaapID

Twee minuten proef liggen in de winkel is niet altijd genoeg. Daarom heeft Beddenspecialist.nl de SlaapID-service ontwikkeld. Een laagdrempelige, gratis methode om jouw slaapgedrag inzichtelijk te krijgen, gewoon thuis in jouw eigen bed.

Wat is jouw slaapid?

Hoe zit het met jouw slaapkwaliteit?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!