Matras kopen in Hendrik Ido Ambacht

Hendriksen Dordrecht

Bij Beddenspecialist Hendriksen Dordrecht vind je een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Matras kopen in Hendrik Ido Ambacht

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt Beddenspecialist Hendriksen Dordrecht gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Hendriksen Dordrecht staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Hendriksen Dordrecht!

Slaap ID Test

SlaapID

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Hendrik Ido Ambacht of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 15 minuten afstand van Hendrik Ido Ambacht met onze winkel Hendriksen en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Hendriksen Dordrecht bezorgt en monteert gratis in Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht en omgeving om jou te ontzorgen. 

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!