Van een eigen beddenmakerij in Rotterdam tot Beddenspecialist in Dordrecht

De historie begint in 1935, waar de familie Hendriksen uit Dordrecht een winkel in Rotterdam startte, om vervolgens midden in de oorlog aan het Stadhuisplein een beddenmakerij te openen. De matrassen werden met de hand gemaakt van natuurlijke materialen zoals kapok, dons, wol, paardenhaar of veren en de bezorging vond plaats per bakfiets. Vanwege ruimtegebrek werd de Groenmarkt in Dordrecht de nieuwe bestemming. Naast opa Hendriksen was zijn zoon in de zaak gekomen en reeds op 14e jarige leeftijd werd de huidige eigenaar Leo Hendriksen weer door zijn vader bij de zaak betrokken. Echter nam Leo de zaak pas 15 jaar geleden over, nadat hij studie bouwkunde had afgerond en tien jaar lang had gewerkt bij een ingenieursbureau.

Ook Leo heeft in die periode niet stil gezeten. Eerst verhuisde hij naar de Spuiboulevard om vervolgens 9 jaar geleden zich te vestigen op het huidige adres aan de Toulonselaan 67-69. Daar zorgen Leo en zijn medewerkster Elseline voor een hartelijk ontvangst en leidden zij iedere klant graag rond door het twee verdiepingen tellende pand. Als u geluk heeft komt u Leo zijn moeder en zijn zuster Judith ook nog even tegen. Als het beddenvirus je eenmaal te pakken heeft dan laat het je niet zomaar meer los. Dat weten de familie Hendriksen en de duizenden klanten als geen ander.

Beddenspecialist Hendriksen

  • maandag gesloten
  • dinsdag gesloten
  • woensdag gesloten
  • donderdag gesloten
  • vrijdag gesloten
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten
In verband met de lockdown gesloten tot en met 9 februari 2021. Bereid je alvast voor met een SlaapID meting voor een afspraak na de lockdown.

lk zoek een andere winkel

9,7
6 beoordelingen
;

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten

Jammer dat we je niet in onze winkel kunnen ontvangen.

Voor alle advies of vragen blijven wij uiteraard bereikbaar. Advies aan huis blijft toegestaan en mogelijk.

Verder is de webshop 24/7 beschikbaar!
; ;