Goed slapen Scoort

Beddenspecialist Frans Poorter ondersteunt meerdere verenigingen via Clubbonus

Leden, vrijwilligers en supporters van verenigingen kunnen vanaf heden naast extra lekker slapen ook hun club helpen door een bed, matras, dekbed of hoofkussen bij Beddenspecialist Frans Poorter te kopen. Frans Poorter draagt bij iedere verkoop van 1000 euro een bedrag van € 25,00 af aan de penningmeester van de club. 

Hoe werkt het?

Leden, vrijwilligers en supporters van verenigingen die een nieuw slaapproduct nodig hebben kunnen zich bij Beddenspecialist Frans Poorter laten adviseren over een product dat het beste bij hun situatie past. Na aankoop hoeven zij alleen een cheque af te geven aan de penningmeester van een aangesloten club. Die handelt het vervolgens af met de Beddenspecialist. De aangesloten clubs zijn onder aan de pagina te vinden.

Beddenspecialist Frans Poorter

  • maandag gesloten
  • dinsdag 10:00 - 17:00
  • woensdag 10:00 - 17:00
  • donderdag 10:00 - 17:00
  • vrijdag 10:00 - 17:00
  • zaterdag 10:00 - 17:00
  • zondag gesloten

lk zoek een andere winkel

Aangesloten clubs:

Hockeyclub Zeewolde

SC Hoevelaken

Veensche Boys

Badabounce

Slapen en beweging gaan hand in hand

‘De pijlers waar gezondheid op rusten zijn beweging, slapen en voeding. Over alles rondom goed en gezond slapen kunnen wij alles vertellen. We maken zelfs een uitgebreide slaapanalyse van personen. Dit via een sensor die mensen gewoon thuis in hun eigen bed dragen. 92% van de gebruikers geeft nieuwe inzichten in hun eigen slaapgedrag te hebben gekregen. Op basis hiervan en een uitgebreid intake gesprek geven wij advies over producten die naadloos bij ieder individueel persoon passen.  Voor beweging zorgt de sportvereniging. En omdat in een zo goed mogelijke omgeving te kunnen doen is geld nodig. Via ons Beddenspecialist Clubbonus Programma bieden wij leden van de sportverenging advies voor een optimale slaapomgeving en daarnaast dragen we hier een bedrag over af aan de sportvereniging. Hiermee kunnen zij de faciliteiten optimaliseren om goed te kunnen bewegen’, aldus Beddenspecialist Frans Poorter die op deze wijze een gezondere leefstijl lokaal wil ondersteunen.

Slapen: een natuurlijke doping

Dat goed slapen belangrijk is voor sporters is al langer duidelijk. Tijdens een goede slaap wordt een natuurlijk groeihormoon optimaal aangemaakt dat zorgt voor herstel en versterking van spieren en gewrichten. Als de slaapsituatie niet optimaal is kan dit proces verstoord worden en is het voor een sporter moeilijk om het optimale uit zijn mogelijkheden te halen. Bij Beddenspecialist Frans Poorter zijn ze hier mee bekend, omdat Beddenspecialist.nl nauw samenwerkt met topsporters zoals Anna van der Breggen, Sharon van Rouwendaal en Roy Meyer.

; ;