Beddelicious verandert met je mee!

Frans Poorter Nijkerk

Welk matras past bij mij?

Matraswijzer

We gebruiken de start van het nieuwe jaar meestal als moment om een verandering aan te gaan. Voornemens, we geven er aan toe en gaan aan de bak. Ben jij als een gek gaan sporten? Heb je een nieuwe kamerstijl of zijn er andere redenen waarom er veel veranderd is in je leven? Deze matrassen veranderen gewoon met je mee!

Beddelicious, echt voor iedereen!

Beddelicious ontwikkelt bedden, boxsprings en matrassen en blocksmatrassen waarvan deze individueel op maat kunnen worden afgesteld. Jouw lichaam en slaapgedrag staan bij Beddelicious centraal.

En mochten er in de loop van de tijd factoren veranderen, bijvoorbeeld door gewichtsverlies of zwangerschap, dan kunnen de modules heel simpel aan de nieuwe situatie worden aangepast. Hoe handig is dat?

Welk matras is het beste voor mij?

 Matraswijzer

Blocks Matrassen

Beddelicious heeft het innovatieve Blocks Systeem ontwikkeld. Blocks zijn losse matrasblokken met ieder een eigen hardheid. Helemaal op maat en individueel instelbaar, dat is waar het om draait. 

Meer over Beddelicious

Slapen is waar ik naar verlang, 
maar ik ben te lang..

In een land dat bekend staat om zijn lange mensen, is het aanbod aan bedden met afwijkende maten opvallend klein. Beddelicious is één van de weinige beddenproducten die gespecialiseerd is in bedden voor lange mensen.

Wist je dat een persoon van 1.90 meter al een matras nodig heeft van 2.10 meter? En mensen boven de 1.90 meter zelfs bedden vanaf 2.30 meter. Die zijn nauwelijks te vinden. Best gek toch? Om zo goed mogelijk op de behoeften van mensen met bijzondere maten in te spelen, zijn wij een samenwerking aangegaan met Rob Bruintjes, voorzitter van de Stichting Lange Mensen Nederland. 

Producten

FLIP matras | Beddelicious

€649,-
Meer info

Beddelicious Blocks BM400 | Beddelicious

vanaf   €1549,-
Meer info

Beddelicious Blocks BM500 | Beddelicious

vanaf   €1749,-
Meer info

Beddelicious Blocks Exclusive | Beddelicious

vanaf   €1949,-
Meer info

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe nu de Slaapscore?