Beddenzaak in Harderwijk?

Den Herder Harderwijk

Op zoek naar een echt goede beddenzaak in Harderwijk? Onder de naam Beddenspecialist vind je in Nederland inmiddels 30 beddenzaken die gespecialiseerd zijn in slapen. Bij Beddenspecialist Den Herder in Harderwijk vind je dan ook een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Doe de SlaapID slaaptest in Harderwijk

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt onze beddenzaak in Harderwijk gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Den Herder Harderwijk staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Den Herder Harderwijk?

Slaap ID Test

SlaapID slaaptest

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Harderwijk of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten centraal gelegen in Harderwijk met onze winkel Den Herder Harderwijk en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Den Herder Harderwijk bezorgt en monteert gratis in onder andere Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Putten en omgeving om jou te ontzorgen.