Zorgbedden van Völker

Dekker Slapen Zuidwolde

Het juiste zorgbed voor alle behoeften. Het bed voor de toekomst! De verzorgingskosten nemen toe, goed verplegend personeel is zeldzaam. Daartegenover staat dat de eisen van bewoners en hun naasten steeds hoger worden. Het moet praktisch zijn maar ook mooi! Hier bieden de zorgbedden van Völker uitkomst. Het designbed onder de zorgbedden.

Onze zorgbedden bieden uitkomst voor mensen die iets extra's nodig hebben in een bed. De bedden voldoen aan alle verzorgingseisen, ook bij intensieve verpleging.

Völker

Zorgbed Völker

Völker heeft zichzelf de taak gesteld zorgbedden te produceren waarbij de individuele eisen én verschillende verwachtingen van zorgbehoeftige mensen en verplegend personeel centraal staan. Mensen, die zorgbehoevend zijn, hebben recht op respect en aandacht voor hun waardigheid. Völker wil hierbij eventuele angsten wegnemen en immobiele mensen activeren. Ook wil deze marktleider het verplegend personeel ontlasten in hun werkzaamheden zodat er ruimte over is voor die belangrijke persoonlijke aandacht en zorg.

Wanneer je een bed aanschaft van Völker dan weet zeker dat je lekker, comfortabel kan liggen op de stand die nodig is. Uitsappen, omdraaien, verzorgen het gaat allemaal gemakkelijk door de hoge verstelbaarheid van dit zorgbed.

Een zorgbed van Volker  onderscheidt zich op alle fronten

• Innovatieve verpleegbedden
• Functioneel en toch comfortabel
• Nuttig voor verplegend/ verzorgend personeel
• Onderscheidend met een ‘healthcare’ design
• ‘Made in Germany’ kwaliteit

Langer zelfstandig blijven 

Je kan langer zelfstandig blijven functioneren en bent minder snel afhankelijk van een verzorgende door het gemak van dit Belletto zorgbed van Volker. De bedden van Volker worden steeds weer opnieuw onder de loep genomen. Samen met ontwikkelaars, klanten en verzorgingsexperts kijkt deze slaapexpert naar technische, innovatieve verbeteringen. Op die manier is het mogelijk steeds betere bedden te ontwikkelen. Het resultaat? De gebruiker kan zichzelf beter verzorgen. Hierdoor behoudt je je zelfstandigheid een stuk langer en kan je gemakkelijker voor jezelf zorgen bij het slapen gaan. 

Bijkomend voordeel: meer ontlasting van het werk van verzorgend personeel en minder zware zorg handelingen. Winst op alle terreinen! 

Degelijke samenwerking met Porsche

Goede aandrijvingen en motoren zijn erg belangrijk voor elektrische (verpleeg)bedden. Daarom stelt Völker hier hoge eisen aan.
Völker heeft- in samenwerking met Topmerk Porsche - een nieuwe, op een bussysteem gebaseerde aandrijftechnologie ontwikkeld. Deze stelt een nieuwe norm qua veiligheid, betrouwbaarheid en prestatievermogen.

Multifunctionele zorgbedden in collectie

Het verpleeg- en ziekenhuisbed van Völker heeft het uiterlijk van een mooi designbed. In werkelijkheid is dit het eerste echte verpleegbed van topklasse. Een bed van Völker biedt namelijk alle professionele mogelijkheden: comfort, wellness en alle benodigde zorgfuncties. Völker is met één druk op de knop in de door u gewenste stand te plaatsen (hoog-laagbed met eventueel valbescherming); handig voor verzorging en uw eigen gemak.

Sinds 1912

We gaan terug naar het jaar 1912. Heinrich Völker I - de grootvader van de huidige eigenaar - start in Duitsland een meubelmakerij met een focus op de inrichting van sociale instellingen. Later komt de productie van volledig meubilair voor zieken- en verzorginghuizen en verpleegsterswoningen erbij.
In 1991 wordt het elektrisch bediende verpleegbed 2080 E geïntroduceerd. Dit is het allereerste model van een nieuwe generatie verpleegbedden, die een modulair constructieconcept combineren met de charme van een echt meubelstuk. Dit betekent de start van een grote, innovatieve marktleider in Duitsland. In de afgelopen jaren zijn er behoorlijk wat ontwikkelingen en innovaties gewees

Hoe zit het met jouw slaapkwaliteit?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!