CBW-Erkend, wel zo vertrouwd

De Vos Burchart Schiedam

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De CBW-erkend-zekerheden wordt alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

De drie zekerheden

  1. Een aanbetalingsregeling*
  2. Extra garantie, tenminste 2 jaar
  3. Onpartijdige klachtafhandeling 

<<< in dit filmpje wordt vertelt waarom het CBW certificaat belangrijk is voor de consument.


Daarom Beddenspecialist.nl

Beddenspecialist.nl gaat altijd nèt een stap verder om onze klanten het allerbeste advies en service te geven.

  • Als enige beddenspeciaalzaken gebruiken wij een onafhankelijk slaapgedragmeting (SlaapID) met een betrouwbaarheid van 98%. Gewoon thuis in je eigen bed. Deze informatie verschaft inzicht in je persoonlijke slaapgedrag (houding, beweging, klimaat en ritme)
  • De uitgebreide intake geeft volop ruimte voor al je persoonlijke kenmerken, wensen en behoeften
  • Wij voeren aan huis een grondige BedAnalyse uit, al dan niet in nauwe samenwerking met SlaapFysio 
  • Onze collectie bestaat uit een uitgebalanceerd aanbod van natuurlijke, ergonomische en altijd op maat instelbare producten van topmerken, waaronder Beddelicious, LeDorm, Swissflex, Auping en SLP Collection
  • Na gratis levering en montage kan je tevens gebruikmaken van onze omruilgarantie en instelgarantie