Turkesteen werkt al bijna 65 jaar door met passie te kiezen voor kwaliteit en innovatie. Innovatie, die bijdraagt aan een gezonde en ergonomisch verantwoorde slaap.

Om onze dienstverlening op een nog hoger peil te krijgen hebben we de winkel volledig verbouwd en heten we vanaf 1 augustus Beddenspecialist Turkesteen. We nodigen je dan ook van harte uit om onze compleet gerenoveerde showroom aan ’t Gelderland 1-3 te bezoeken. Maak kennis moet onze nieuwe en ruime textiel afdeling en met de innovatieve SlaapID meetservice om je bed geheel naar jouw slaapwens, jouw slaapgedrag en jouw postuur samen te stellen! En dat allemaal in een eigentijdse setting die inspireert.

Met behulp van onze SlaapID thuismeting en SlaapID postuurmeting kunnen wij ieder bed helemaal op jouw lichaam afstemmen. Nieuwsgierig? Als klant bieden wij je geheel vrijblijvend èn gratis een meetadvies aan. Ook ontvang je 10% klantvoordeel t/m 15 augustus op ons bedtextiel assortiment. 

Wij ontvangen je graag tijdens de openingstijden van onze winkel. Wilt je er echter zeker van zijn dat wij u ook de persoonlijke aandacht kunnen geven die een zorgvuldig meetadvies vraagt, dan is het raadzaam vooraf even te bellen voor afspraak; 0318-512686.