Ik wil meedoen aan

Het Slaapexperiment

Het grote Nederlandse Slaapexperiment

Waarom is slaap zo belangrijk? Wat gebeurt er nu eigenlijk tijdens onze slaap? Hoe kan jij zelf jouw slaap verbeteren? Hoe word je fitter en uitgeruster wakker? Vragen die SlaapFysio en Slaapslim tijdens het grote Nederlandse Slaapexperiment gaan beantwoorden.

Tijdens het grote Nederlandse Slaapexperiment dagen wij jou uit om 21 dagen 8 uur per dag te slapen en met de tips van specialisten aan de slag te gaan. Wij zijn benieuwd welk effect dit heeft op jouw dagelijkse leven! Jij ook?


Ga jij de uitdaging met ons aan?


Meld je dan aan op www.hetslaapexperiment.nl en ontvang tijdens de uitdaging 8 interessante mails met informatie over het verbeteren van jouw slaap en het effect van slaap op jouw gezondheid, vitaliteit en productiviteit.

LET OP: opgeven kan tot uiterlijk 8 september.

*Het grote Nederlandse Slaapexperiment wordt o.a. ondersteund door het ministerie van Defensie, Ordina, Eiffel, topsporters en Hogeschool van Amsterdam

Ik ga de uitdaging aan!

Mis niets met onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 5 euro korting bij je volgende webshop bestelling! Je ontvangt uitsluitend bericht als we iets relevants voor je hebben. Uitschrijven is eenvoudig en kan altijd.

Schrijf je hier in!
; ;