Black Friday & Cyber Monday bij Beddenspecialist?

Bij Beddenspecialist.nl staat het beste advies voor een optimale nachtrust met stip op nummer 1.

Om deze kwaliteit te borgen bieden wij het hele jaar door de beste prijs voor het beste bed. Alle, door slaapfysiotherapeuten opgeleide, medewerkers van onze lokale Beddenspecialist winkels bieden het hele jaar rond, service en kwaliteit aan om het beste advies voor jou als consument te garanderen. Altijd kwaliteit voor een goede prijs! Producten van Nederlandse en Zwitserse bodem die staan voor jarenlang slaapplezier. Goedkoop is vaak geen duurkoop. En dat wil je juist wel bij een product waar je een derde van je leven op ligt. Het is dus eigenlijk het hele jaar Black Friday & Cyber Monday bij Beddenspecialist.nl.

Een goede deal! Tijdens BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY én tijdens alle reguliere dagen. Dat is pas echt EEN GOEDE DEAL!

Gratis SlaapID thuismeting: thuis in je eigen bed wordt je slaapgedrag gemeten door een sensor op je borst. Met deze informatie kan nauwkeuriger en onafhankelijk advies gegeven worden over welk bed, kussen of matras nu echt bij jou past

Bedanalyse: een medewerker van Beddenspecialist komt gratis thuis bij je langs om de stand van zaken met betrekking tot je huidige bed op te nemen. Past jouw matras nog bij jouw lichaam? Kan jouw bedbodem nog een nieuw matras mee? Is jouw kussen niet te hoog of te laag ten opzichte van jouw slaaphouding en lichaamspostuur? Zo ontvangen wij informatie die jou uiteindelijk helpt om beter te slapen.

SlaapSelfie: wil je weten of je nog goed ligt op je eigen matras? Laat een foto van jezelf maken en ontvang een terugkoppeling of de ondersteuning voor jouw lichaam nog de juiste is en wat hier eventueel aan verbeter kan worden.

Naast bovenstaande services bezorgen en monteren wij alle bedden gratis, kan jij bij de meeste winkels gebruik maken van een kussen proefslaapservice en gaan de winkels ook open op afspraak op tijden die jou beter uitkomt.

Hebben wij dan helemaal geen kortingen en voordeel? Zeker wel!

Op onze webshop vind je onder het kopje sale altijd goede aanbiedingen in dekbedovertrekken, hoeslakens, hoofdkussens en dekbedden. Ook tijdens Black Friday & Cyber Monday ontvang je bij ons de beste service, advies en kwaliteit voor jarenlang optimaal, slaapplezier. 

webshop deals

; ;