Advies gesprek Slaapfysio 11 september - De Vries

Advies gesprek met Slaapfysio Hidde Hulshof

Op 11 september komt Slaapfysio Hidde Hulshof naar Beddenspecialist de Vries om met jou het gesprek aan te gaan over slapen. Tijdens het gesprek zullen we het hebben over je huidige slaapsituatie, maar ook hoe we deze in de toekomst nog kunnen verbeteren. Let er wel op dat de plekken niet onbeperkt zijn, dus vol is vol. 

Wil je je aanmelden voor een advies gesprek? Dat kan via het aanmeldformulier. Na dat we je aanmelding hebben ontvangen zullen we je terugbellen om samen de juiste tijd af te stemmen.

Aanmeldformulier

Doe onze SlaapID-thuismeting voor je advies gesprek.

Wil je je goed voorbereiden op ons gesprek? Vraag onze SlaapID®-thuismeting aan. Na dat je je hebt aangemeld bellen we je op en zullen we aangeven dat het handig is om gebruik te maken van onze SlaapID-thuismeting. Met onze SlaapID®-thuismeting analyseren wij tijdens drie nachten heel exact jouw slaapgedrag. Met de informatie uit deze analyse geven we je een onderbouwd advies over hoe jij beter kunt slapen op het juiste bed.

Beddenspecialist.nl heeft dus een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID®. Dit is een elastische band die je ’s nachts om je borst draagt, met daarin een sensor. Na drie nachten heeft de SlaapID-sensor alle informatie opgeslagen over jouw slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Objectieve, onafhankelijke en noodzakelijke informatie waarmee we je verder kunnen helpen in de zoektocht naar een betere slaapoplossing. Zoals we dit met onze bewezen aanpak ook al hebben gedaan bij duizenden klanten voor jou.

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!