Corona beleid Beddenspecialist

Check eventueel gewijzigde openingstijden bij de winkels

Winkels

Coronabeleid Beddenspecialist

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen met betrekking tot de verdere uitbraak van het Coronavirus informeren wij hierbij over de maatregelen die wij hebben genomen om de dienstverlening te kunnen blijven bieden, waarbij de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers voorop staan.

Tot nader order is onze winkel gewoon open en zullen we de richtlijnen van het RIVM strikt volgen. Het is zeker ook mogelijk om op afspraak te komen, bij veel van onze winkels bent je ook ’s avonds welkom. Onze adviesgesprekken voeren wij verspreid door de winkel, zodat je op gepaste afstand kunt spreken met de betreffende adviseur. Via de button op deze pagina kun je deze afspraak inplannen. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook altijd.

De meeste van onze leveranciers ondervinden momenteel geen leveringsproblemen. Daarom kunnen de meeste bestellingen binnen de afgesproken termijn geleverd worden.

In sommige gevallen moeten er onderdelen van een product uit België komen. Onze leveranciers in België hebben aangegeven dat er op dit moment niet geleverd kan worden. In die gevallen dat wij verwachten dat de levering niet tijdig plaats kan vinden, nemen wij contact met op om de situatie te bespreken.

Onze protocollen beschrijven we hieronder.

Hygiëne protocol in de winkels:

We volgen de richtlijnen van het RIVM op. Al onze medewerkers zijn hierover geïnformeerd en krijgen de juiste richtlijnen mee. Zodra er nieuwe richtlijnen komen, geven we die direct door aan onze medewerkers. Alles is er op gericht om besmetting te voorkomen. Dit betekent o.a.

 • Wij schudden geen handen en blijven op gepaste afstand
 • Wij reinigen na ieder bezoek: Deurklink, tafel, pinautomaat, computer
 • Bij het test-liggen leggen we voor iedere klant een fris kussensloopje of handdoekje op het kussen neer
 • We geven tot nader order uit hygiëne oogpunt geen testkussens meer mee
 • Wij vragen zo veel mogelijk contactloos te betalen. Via pinautomaat met bankpas of contactloos via telefoon
 • Hoesten of niezen? Dat doen we netjes in de elleboog en we maken gebruik van papieren zakdoeken
 • Wij bieden de mogelijkheid tot handen te wassen wanneer je dat wilt. 

Je kunt ervan uitgaan dat medewerkers die verkouden of grieperig zijn, direct thuis blijven.

Hygiëne protocol bij bezorgen:

Wij leveren orders nog ‘gewoon’ uit en zullen hier ook de richtlijnen van het RIVM volgen. 

 • Onze bezorgmedewerkers zullen gepaste afstand houden tijdens het bezorgen. Mogelijk vraagt je thuissituatie erom dat onze bezorgmedewerker je tijdens het installeren vraagt om de ruimte te verlaten.
 • Bij een enkele ondernemer wordt er uitsluitend tot aan de deur bezorgd. Dit wordt van tevoren afgestemd.
 • De bezorgers volgen de richtlijnen van het RIVM. Mogelijk vragen ze na de bezorging of zij de handen mogen wassen.
 • We nemen uit hygiëne oogpunt geen oude matrassen meer mee. Als dit wel is afgesproken dan zullen we deze afspraak nakomen, maar pas als de situatie daar aanleiding toe geeft.
 • Betalingen meestal aan de hand van een factuur die bij bezorging wordt overhandigd. In een enkel geval via pinautomaat: met bankpas of contactloos via de telefoon
 • Als je ziek bent, verkouden of andere signalen die mogelijk wijzen op Corona, verzoeken wij even contact met ons op te nemen. In overleg zullen we dan een nieuwe afspraak inplannen, omdat wij ook onze medewerkers graag gezond houden.

Zijn alle winkels open op de gebruikelijke tijden?

In principe zijn al onze winkels geopend op de gebruikelijke tijden.

Het kan zijn dat een ondernemer toch besloten heeft de winkel te sluiten. Dit in verband met ziekte en daardoor bezettingsproblemen. Ook kan het zijn dat een winkel gewijzigde openingstijden heeft ingesteld.

Check dus eerst even de winkelpagina van de betreffende winkel via onderstaande button:

winkelpagina