Boxspring Galaxy vanaf €1600

GALAXY

Een bed met de kwaliteit en schoonheid om een erfstuk te worden. Eén met de uitstraling van doorleefde charme, maar met het comfort van nu. Uitnodigend. Direct een gevoel van geborgenheid oproepend. De vintage knopen, een subtiele knipoog naar oude gecapitonneerde Franse bedden (bouton is Frans voor knoop), geven het hoofdeinde een zekere gelaagdheid. Meer franje heeft een bed met karakter niet nodig. Uitgevoerd in een stof met een mooie grove weving.

Deze set is verkrijgbaar vanaf 2567,- (180x200). 2x bedbodem, inclusief poten en hoofdbord. De prijs is exclusief matrassen. Deze zoeken we graag samen met je uit in de winkel zodat we zeker weten dat je met het juiste matras naar huis gaat. Helemaal zeker weten dat je een matras kiest dat bij jou past? Maak dan gebruik van onze SlaapID-thuismeting. 

Meer info slaapId-thuismeting

Dit bed is in verschillende boxsprings te verkrijgen. Beddelicious ontwikkelt bedden, boxsprings en matrassen die allemaal individueel op maat kunnen worden afgesteld. Jouw lichaam en slaapgedrag staan bij Beddelicious centraal. Echt comfortabel slapen is alleen mogelijk als je eigen specifieke kenmerken als je lichaamsprofiel, slaaphouding en slaapvoorkeuren serieus worden genomen.

Mood image for product
Mood image for product

De Beddelicious stoffen kenmerken zich door een rijkheid aan kleuren en materialen. Met respect voor de natuur bieden we diverse stoffen aan van eerlijke, gerecyclede materialen, katoen, linnen of diverse wol kwaliteiten. Zo ontstaat er telkens weer een nieuwe look en kun je de boxspring helemaal aanpassen aan jouw interieur.

Plan een afspraak in de winkel

Ga terug naar de boxsprings

 

Productinformatie en specificaties zijn beschikbaar in de winkel.

; ;