Boxspring Galaxy vanaf €1600

GALAXY

Een bed met de kwaliteit en schoonheid om een erfstuk te worden. Eén met de uitstraling van doorleefde charme, maar met het comfort van nu. Uitnodigend. Direct een gevoel van geborgenheid oproepend. De vintage knopen, een subtiele knipoog naar oude gecapitonneerde Franse bedden (bouton is Frans voor knoop), geven het hoofdeinde een zekere gelaagdheid. Meer franje heeft een bed met karakter niet nodig. Uitgevoerd in een stof met een mooie grove weving.

Deze set is verkrijgbaar vanaf €3200 ; 2x boxspringbodem, inclusief poten en hoofdbord. De prijs is exclusief matrassen. Deze zoeken we graag samen uit in de winkel zodat we zeker weten dat je met het juiste matras naar huis gaat.

 

Dit bed is in verschillende type boxsprings te verkrijgen. Lees meer over de boxspring techniek>

Dit bed is volledig aan te passen aan je eigen wensen. We geven je graag in 1 van onze winkels persoonlijk advies zodat je met een bed naar huis gaat die volledig bij je past.

Maak nu een vrijblijvende afspraak in de winkel. Plan hier je afspraak

 

Mis niets met onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 5 euro korting bij je volgende webshop bestelling! Je ontvangt uitsluitend bericht als we iets relevants voor je hebben. Uitschrijven is eenvoudig en kan altijd.

Schrijf je hier in!
; ;