Een nieuw bed kopen in Den Haag

Bonnet Slapen

Beddenspecialist Bonnet Slapen Den Haag heeft een groot assortiment aan bedden in zijn collectie. De bedden, van verschillende hoogwaardige merken, passen bij iedere stijl en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook uit Scheveningen ben je van harte welkom om te komen kijken naar ons assortiment.

Misschien ken je het wel, dat heerlijke gevoel. Je mag een nieuw bed gaan kopen! Welke bed zal het eens gaan worden? Past het goed bij de kleuren in jouw kamer of bij de stijl? Wil je een tweepersoons bed, een twijfelaar, een boxspring of toch liever een eenpersoons bed. Allemaal vragen die vast bij je omhoog komen bij het uitzoeken. Logisch, het wordt jouw bed, jij gaat erin slapen. Bonnet Slapen Den Haag biedt een ruim assortiment en helpt je bij jouw keuze. We streven ernaar een passend bed bij jou te zoeken, maar leggen hierbij vooral de nadruk op 'passend bed'. Jouw slaapsituatie is niet zoals die van iemand anders, het is uniek. Het is daarom van belang een bed te kiezen wat goed bij jouw houding en slaapsituatie past. 

assortiment vandyck

Ben je op zoek naar beddengoed van Vandyck en woonachtig in Scheveningen of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 10 minuten afstand van onze lokatie in Den Haag met onze winkel Bonnet Slapen Scheveningen en bieden de mooiste dekbedovertrekken, hoeslakens, handdoeken, badmatten, badjassen en dekbedden aan .

Bonnet Slapen Den Haag bezorgt en monteert gratis in Scheveningen, Den Haag, Rijswijk, Voorburg en omgeving om jou te ontzorgen. 

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!