Historie

Bonnet Slapen Den Haag

De historie van Beddenspecialist Bonnet Slapen

De historie van Bonnet Slapen gaat terug naar het jaar 1967. Henk Vink is in dat jaar een doe-het-zelf winkel genaamd HACO is gestart aan de Vlierboomstraat in Den Haag. In 1989 heeft Henk de stap naar het beddenvak gemaakt en werd de winkel omgebouwd tot een filiaal van Het Slaapparadijs. 
Zijn zoon Raymond opende in 2000 Bonnet Slapen in de Megastores Den Haag en nam in 2005 de beddenzaak van zijn vader over. Vanaf dat moment wordt de naam van de winkel veranderd naar Bonnet Slapen.

Op 1 januari 2017 sluit Bonnet slapen zich aan bij Beddenspecialist.nl. Beddenspecialist Bonnet Slapen heeft zich vanaf die tijde verder gespecialiseerd in passend en comfortabel slapen en heeft naast de vertrouwde merken Auping, M-Line en Ergosleep nieuwe merken in haar collectie zoals; LeDorm, Beddelicious, Swissflex, SLP collection en de bedtextielcollectie van Vandyck. Naast deze mooie merken werkt Beddenspecialist Bonnet Slapen met SlaapID. Met de SlaapID-sensor krijgt Beddenspecialist Bonnet Slapen een helder inzicht in uw slaapgedrag, waardoor ze met deze informatie een passend advies kunnen bieden.

We mogen 3 maart weer open! Plan hier je afspraak

Beddenspecialist Bonnet Slapen

  • maandag gesloten
  • dinsdag Open op afspraak
  • woensdag Open op afspraak
  • donderdag Open op afspraak
  • vrijdag Open op afspraak
  • zaterdag Open op afspraak
  • zondag gesloten
Onze winkel is tijdelijk uitsluitend op afspraak geopend. Klik op Afspraak maken om je afspraak in te plannen.

lk zoek een andere winkel

7,5
4 beoordelingen

Bonnet Slapen Den Haag

Ga terug naar de homepage van:

Bonnet Slapen

Via Click & Collect bij Bonnet Slapen kun je geselecteerde artikelen online reserveren. Vervolgens stemmen wij samen een ophaalmoment af. Daarna haal je de reservering op in de winkel.

Click & Collect assortiment
; ;