Black Friday Deals

Black Friday deals bij Beddenspecialist.nl

Het is de hele week Black Friday bij Beddenspecialist.nl

Kies bewust voor je nachtrust!

Beddenspecialist.nl

Black Friday deal

29 november is het Black Friday! Ook bij Beddenspecialist.nl kun je profiteren van mooie kortingen. Zo geven we tot en met 7 december 25% korting op de gehele SLP Collection en tot en met 2 december 15% korting op alle Auping matrassen. 

Kom snel langs en profiteer van deze tijdelijke actie!

*Bij deze actie geldt voor Auping producten 15% korting en is alleen beschikbaar bij onze Auping verkooppunten tot 2 december.

SLP

Lekker en goed slapen is voor iedereen. Binnen de SLP Collection vind je uitzonderlijk veel mogelijkheden in maatvoering en heb je een ruime keuze aan stoffen voor een betaalbare prijs.

Of je nu oud bent of jong, een gezond lijf hebt of wat lichamelijke klachten. De SLP collection is voor iedereen binnen bereik, betaalbaar én kwalitatief zeer hoogZo krijgt iedereen de mogelijkheid om fit wakker te worden. Dat wil jij toch ook?

Assortiment

Auping

De sfeer in je slaapkamer heeft een grote invloed op een goede nachtrust. Auping blinkt echt uit in design. Dit levert zowel eigentijdse, als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen op, waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren.

Goed slapen kan altijd nóg beter. Daarom werkt Auping elke dag opnieuw met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Ook in die toekomst willen we met een gerust hart kunnen slapen.

Let op: De actie van Auping is geldig van 29 November tot 2 December en hier geldt 15% korting. Alleen bij de desbetreffende ondernemers.

Merken

Vind hier een filiaal bij u in de buurt: