Ambassadrice Sharon van Rouwendaal

Wie is Sharon van Rouwendaal?

Sharon van Rouwendaal is een Nederlandse zwemster en komt sinds 2008 uit voor Nederland. Sharon heeft aan verschillende Europese- en wereldkampioenschappen deelgenomen en op haar naam weten te zetten. Zo heeft ze tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro (2016) de gouden medaille weten te behalen tijdens de 10 km open water zwemmen.

Waarom is Sharon van Rouwendaal ambassadrice van Beddenspecialist.nl?

Sharon is via SlaapFysio Hidde Hulshof in aanraking gekomen met het merk Beddelicious. Als zwemster heeft ze brede schouders en liep hiermee met haar huidige matras tegenaan. Haar schouder konden niet goed weg zakken in het matras en daardoor rustte ze niet goed uit wat voor een topsportster natuurlijk wel heel belangrijk is.


Inmiddels heeft Beddenspecialist.nl een complete Beddelicious Block-system naar Frankrijk gebracht. De losse modules in het Blocks matras zijn helemaal ingesteld op Sharon haar postuur en daarmee is het probleem met de schouders opgelost. Met het Beddelicious Adjuzzable kussen en een heerlijk ventilerend Beddelicous dekbed gaat Sharon heerlijk slapen......en hopelijk zien we dat terug in haar sportprestaties.

Meer ambassadeurs van Beddenspecialist.nl: