Beddenspecialist Bedvisie

Nieuwegein

Over Beddenspecialist Bedvisie

Beddenspecialist Bedvisie Nieuwegein is een slaapspeciaalzaak met een bed op maat voorop staat. Wij geven persoonlijk slaapadvies, letten hier van u goed ligt en van het complex. Met onze merken Le Dorm, Beddelicious, SLP, Tempur en Auping, en onze jarenlange ervaring, willen wij ervoor zorgen dat uw eigen nachtrust als de kwaliteit van leven optimaal is.

Tour de ALS, wij doen mee, daarom zijn wij di 28 en wo 29 mei gesloten

Beddenspecialist Bedvisie

  • maandag -
  • dinsdag 10:00 - 17.30
  • woensdag 10:00 - 17.30
  • donderdag 10:00 - 17.30
  • vrijdag 10:00 - 17.30
  • zaterdag 10:00 - 17.00
  • zondag -
Ook open op afspraak buiten openingstijden.

Adres

lk zoek een andere winkel

Onze visie

Slapen doen we allemaal! De één wat langer dan de ander. Of u nu kort of lang slaapt, er gaat niets boven een goed bed, matras en kussen voor een goede nachtrust welke bevorderlijk is voor uw eigen gezondheid. Wij bieden een breed assortiment voor jong en oud. Door het volgen van cursussen is onze slaapkennis altijd up-to-date. Daarnaast geven wij graag interieuradvies voor de slaapkamer. Test en kies het matras dat op uw lijf geschreven is.

SLAAPID AANVRAGEN

Alles voor een tevreden klant!

Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een bed of matras verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving bezorgen en een goede nachtrustgaranderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten

Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordeling.

Wij kijken naar u thuis uw persoonlijke slaapsituatie en openen buiten onze reguliere omstandigheden. Bent u niet in staat om een ​​passend advies te geven van uw huidige slaapsituatie te bekijken. Na de aankoop monteren en bezorgen wij gratis, nemen uw oude matrassen retour en bieden u de beste garanties.

Wilt u ook gebruik maken van het beste advies, de beste service en keuze hebben uit veel merken? Danedere we u van harte uit in onze winkel aan  Liesbosch 4 A  te Nieuwegein , waar u gratis kunt parkeren.


Graag tot ziens,
Jan & Marlène

Acties

Folders