Volker zorgbed in Bloemendaal

Bedtime Haarlem

Maak een afspraak in onze winkel

Afspraakformulier

Goed en lekker slapen is voor iedereen belangrijk. Als er een moment aanbreekt waardoor je zelf of een dierbare extra zorg nodig heeft veranderen vaak ook de wensen en eisen voor een bed. Immers is het opstaan, draaien, uit bed gaan, niet altijd even gemakkelijk meer en is de verzorgende belast met zware lichamelijke inspanning. Door een gepast zorgbed aan te schaffen wordt het comfort van zowel de zorgbehoefende al de verzorgende een stuk aangenamer en de zelfstandigheid van de zorgbehoefende blijft hierdoor behouden. Bent u woonachtig in Bloemendaal of omgeving dan adviseren wij u graag in onze winkel Bedtime Haarlem.

Design bed

Het zorgbed van Volker heeft het uiterlijk van een mooi designbed. In werkelijkheid is dit het eerste echte zorgbed van topklasse. Een bed van Volker biedt namelijk alle professionele mogelijkheden: comfort, wellness en alle benodigde zorgfuncties. Volker is met één druk op de knop in de door u gewenste stand te plaatsen (hoog-laagbed met eventueel valbescherming); handig voor verzorging en uw eigen gemak. Bij Bedtime Haarlem laten we u graag de mogelijkheden zien.

Langer onafhankelijk

Je onafhankelijkheid is misschien wel het belangrijkste om zo lang mogelijk te behouden. Met de juiste eigenschappen en mogelijkheden in een bed kan dat! Met een Belletto zorgbed van Volker kan je langer zelfstandig blijven functioneren en ben je minder snel afhankelijk van een verzorgende. De bedden van Volker worden steeds weer opnieuw onder de loep genomen. Samen met ontwikkelaars, klanten en verzorgingsexperts kijkt deze slaapexpert naar technische, innovatieve verbeteringen. Op die manier is het mogelijk steeds betere bedden te ontwikkelen. Het resultaat? De gebruiker kan zichzelf beter verzorgen. Hierdoor behoudt je je zelfstandigheid een stuk langer en kan je gemakkelijker voor jezelf zorgen bij het slapen gaan. 

Bijkomend voordeel: meer ontlasting van het werk van verzorgend personeel en minder zware zorg handelingen. Winst op alle terreinen! 

Samenwerking met Porsche

Goede aandrijvingen en motoren zijn erg belangrijk voor elektrische zorgbedden. Daarom stelt Volker hier hoge eisen aan.
Volker heeft- in samenwerking met Topmerk Porsche - een nieuwe, op een bussysteem gebaseerde aandrijftechnologie ontwikkeld. Deze stelt een nieuwe norm qua veiligheid, betrouwbaarheid en prestatievermogen. Bij Bedtime Haarlem vinden we kwaliteit het allerbelangrijkste en kunnen wij ons 100% vinden in de kwaliteitseisen van Volker. Betrouwbaar, comfortabel en stijlvol!

 

Volker zorgbed

Volker heeft zichzelf de taak gesteld zorgbedden te produceren waarbij de individuele eisen én verschillende verwachtingen van zorgbehoeftige mensen en verplegend personeel centraal staan. Mensen, die zorgbehoevend zijn, hebben recht op respect en aandacht voor hun waardigheid. Volker wil hierbij eventuele angsten wegnemen en immobiele mensen activeren. Ook wil deze marktleider het verplegend personeel ontlasten in hun werkzaamheden zodat er ruimte over is voor die belangrijke persoonlijke aandacht en zorg.

Wanneer je een bed aanschaft van Volker dan weet zeker dat je lekker, comfortabel kan liggen op de stand die nodig is. Uitstappen, omdraaien, verzorgen het gaat allemaal gemakkelijk door de hoge verstelbaarheid van dit bed.

Bedtime Haarlem bezorgt en monteert gratis in Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Aerdenhout en omgeving om u te ontzorgen. 

Een Belletto zorgbed van Volker heeft oa. de volgende productkenmerken:

• Innovatieve verpleegbedden
• Medische hulpmiddelen
• Functioneel
• Comfortabel
• Nuttig voor verplegend/ verzorgend personeel
• Onderscheidend met een ‘healthcare’ design
• ‘Made in Germany’ kwaliteit

Mis niets met onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 5 euro korting bij je volgende webshop bestelling! Je ontvangt uitsluitend bericht als we iets relevants voor je hebben. Uitschrijven is eenvoudig en kan altijd.

Schrijf je hier in!
; ;