Beddenwinkel in Bloemendaal?

Bedtime Haarlem

Op zoek naar een echt goede beddenwinkel in Bloemendaal? Onder de naam Beddenspecialist vind je in Nederland inmiddels 30 beddenwinkels die gespecialiseerd zijn in slapen. Bij Beddenspecialist Bedtime in Haarlem vind je dan ook een groot assortiment aan hoge kwaliteit matrassen. Voor een goede nachtrust is een matras super belangrijk, maar hoe weet je of een matras voor jou een goed exemplaar is?

Doe de SlaapID slaaptest in Haarlem

Het is lastig om er zelf achter te komen welk matras voor jou het beste geschikt is. Daarom biedt onze beddenwinkel in Haarlem gratis de Slaap ID test aan. De aanschaf van een matras vraagt de nodige aandacht en dat is meer dan terecht. Een matras is heel persoonsgebonden. Bedtime Haarlem staat daarom voor je klaar om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past. Geen idee? Check je SlaapID bij Bedtime Haarlem?

Slaap ID Test

SlaapID slaaptest

De SlaapID-sensor is een klein apparaatje die aan een elastische band zit welke drie nachtjes met jou mee slaapt. Na deze nachten heeft de sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Op deze manier brengt SlaapID verassende resultaten in kaart. Woonachtig in Bloemendaal of omgeving dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zitten op nog geen 9 minuten afstand van Haarlem met onze winkel Bedtime Bloemendaal en bieden de SlaapID test gratis aan om er samen met jou achter te komen welk matras het beste bij jou past!

Bedtime Haarlem bezorgt en monteert gratis in onder andere Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Aerdenhout en omgeving om jou te ontzorgen.