Hoog laag bed van Völker

Bedderie de Boer Heerenveen

Maak een afspraak in onze winkel

Afspraakformulier

Huishoudelijke zorg, het blijft ontzettend belangrijk. Het liefst wil je zo lang mogelijk in jouw eigen huis blijven. Het wordt er niet makkelijker op als de verzorgingskosten blijven toenemen en goed verplegend personeel lastig te vinden is. Daarnaast veranderen de behoeften van bewoners en hun naasten ook continu. Een hoog laag bed, het moet praktisch zijn, maar ook mooi zijn in huis. Het moet praktisch zijn maar ook mooi! Het hoog laag bed van Völker biedt de oplossing. Het designbed onder de hoog laag bedden, het juiste zorgbed voor ieders behoeften. Een bed ontwikkelt voor de toekomst.

Multifunctionele hoog laag bed in de collectie

De hoog laag bedden van Völker hebben een mooi design en hebben als taak te voorzien in de verwachtingen van zorgbehoefte mensen en verplegend personeel. Ten slotte hebben juist deze mensen recht op aandacht en respect. Het ziekenhuis bed van Völker biedt comfort, wellness en alle benodigde zorgfuncties. Het hoog laag bed van Völker kan met één druk op de knop in de gewenste stand geplaatst worden. Handig voor verzorging en voor het eigen gemak. De bedden kunnen daarnaast ook voorzien worden van eventuele valbescherming. 

Langer onafhankelijk zijn met een hoog laag bed!

Het grootste voordeel van een hoog laag bed van Völker is het langer onafhankelijk zijn van een verzorgende. De bedden zijn multifunctioneel, comfortabel, verstelbaar, bieden ondersteuning in de rug, bevordert de bloedcirculatie en heeft als doel dat de gebruiker zichzelf beter en langer kan verzorgen. Hierdoor behoudt je je eigen zelfstandigheid een stuk langer en dat geeft een fijn gevoel.

Völker is de specialist onder de inrichting van sociale instellingen, produceert al sinds 1912 volledig meubilair voor ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en verpleegwoningen. Völker streeft er hierbij naar zichzelf continu te blijven ontwikkelen en dit doet het bedrijf door haar hoog laag bedden herhaaldelijk onder de loop te nemen. Samen met ontwikkelaars, klanten en verzorgingsexperts wordt gekeken naar technische en innovatieve verbeteringen om hun bedden zo aangenaam mogelijk te maken.

Een hoog laag ziekenhuis- /zorgbed

Zorgbehoevend, dat is waar het bij Völker om draait. Voorzien in de individuele eisen en verschillende verwachtingen van mensen die behoefte hebben aan zorg en verplegend personeel staan centraal. Het wegnemen van de angst, immobiele mensen activeren en verplegend personeel ontlasten. Drie effecten die een hoog laag bed van Völker heeft. Met een hoog laag bed wordt comfort en gemak gegarandeerd. Het uitstappen, omdraaien en verzorgen gaat veel gemakkelijker door het verstelbare karakter van het bed. 

 

Het hoog laag bed van Völker heeft een paar kenmerkende eigenschappen:

• Innovatieve verpleegbedden
• Medische hulpmiddelen
• Functioneel
• Comfortabel
• Nuttig voor verplegend/ verzorgend personeel
• Onderscheidend met een ‘healthcare’ design
• ‘Made in Germany’ kwaliteit

Het Völker hoog laag bed is verkrijgbaar bij: