Silvana Support: Gratis Nescafé Dolce Gusto Mini Me!

Bedderie de Boer Heerenveen

Ga voor deze actie naar

Een winkel bij jou in de buurt

Nu tijdelijk: een gratis Nescafé Dolce Gusto Mini Me, bij aanschaf van 2 Silvana Support hoofdkussens!

Gratis Nescafé Dolce Gusto Mini Me

Een lekker bakje koffie bij het opstaan hoort er toch gewoon bij? Daarom ontvang je tot 31 december 2018 een gratis NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me (t.w.v. € 99,95) bij aanschaf van 2 Silvana Support hoofdkussens bij de Beddenspecialist!

 

Ik wil maar één kussen

Heb je maar één nieuw kussen nodig en wil je ook graag de Nescafé Dolce Gusto Mini Me? Bij aankoop van één Silvana Support kussen kun je de koffiemachine aanschaffen tegen bijbetaling van slechts € 19,95. Vraag ernaar bij je dichtstbijzijnde Beddenspecialist.

picture alt tag

Mag ik je kussen?

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste ondersteunende hoofdkussen voor de nek. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Daarbij is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug- of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support!

Dolce Gusto

Kies hier de vestiging bij jou in de buurt

Actievoorwaarden:

1. Deze actie is geldig van 1 oktober t/m 31 december 2018 en zo lang de voorraad strekt.
2. 
Tijdens de actieperiode geldt de volgende aanbieding:
- Eén NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me gratis bij aankoop van twee Silvana Support® kussens.
- Indien er één Silvana kussen aangeschaft wordt is er de mogelijkheid de NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me te kopen tegen een bijbetaling van €19,95. Aankoop van de machine dient gelijktijdig met de aankoop van het kussen te gebeuren bij de desbetreffende Beddenspecialist.
3. 
De machine die je ontvangt is de NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me Artic Grey Krups KP123B automatische koffiemachine. 
4. 
Er geldt voor de te ontvangen NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me geen vervangingswaarde, het artikel is niet inwisselbaar voor geld.

5. Voor opmerkingen, vragen of klachten over deze Actie kun je contact opnemen met de Silvana klantenservice, www.silvana.nl/klantenserviceKoffiemachines die bij ontvangst kapot zijn, of gebreken vertonen, kunnen worden aangemeld bij de E-Care Self Service Module via www.e-care.nl/nestle. E-care is partner van NESCAFÉ Dolce Gusto en zal na aanmelden contact opnemen om de problemen op te lossen.
6. Beddenspecialist.nl, Silvana en NESCAFÉ zijn niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
7. Deze Actie is alleen geldig voor bestellingen van consumenten binnen Nederland.
8. Je kunt één keer deelnemen aan deze Actie.