11 Stedenzwemtocht

Bedderie de Boer Heerenveen

Beddenspecialist.nl en Flip hebben de handen in een geslagen en steunen Maarten van der Weijden tijdens de 11stedenzwemtocht.

Maarten van der Heijden gaat het weer doen! Dit jaar zet hij zich weer in om zoveel mogelijk geld en op te halen voor kankeronderzoek doneer op https://www.11stedenzwemtocht.nl/

Net als vorig jaar zijn wij er weer bij! Beddenspecialist.nl zorgt voor dat Maarten, op de schaarse rust momenten, optimaal kan slapen en liggen. Hoe wij dat doen? Met het matras FLIP! FLIP zal op de boot met Maarten van der wijden mee varen en is het hele weekend erbij.

FLIP is toegankelijk, aantrekkelijk geprijsd en is geschikt voor jong en oud. De opbouw van de FLIP is door zijn blokken volledig aanpasbaar, ook achteraf. Op die manier kan je ervoor zorgen dat FLIP echt bij jou past, onafhankelijk van je lichaamsbouw.

In Hart van Nederland onze bedrijfsleider en tevens slaapadviseur Rutger van der Wal over het door de Beddenspecialist.nl nieuw ontwikkelde matras: Flip matras! Maarten van der Weijden moest vorig jaar zijn 11stedenzwemtocht vroegtijdig afkappen vanwege slaapgebrek. Dit keer is hij van plan om het anders aan te pakken door meer, vaker én beter te slapen.

Wij wensen hem heel veel slaapcomfort toe en uiteraard heel veel succes!

 

SHOWMODELLEN

   UITVERKOOP

               * direct leverbaar 

 

Beddenspecialist Bedderie de Boer

  • maandag 09:30 - 17:30
  • dinsdag 09:30 - 17:30
  • woensdag 09:30 - 17:30
  • donderdag 09:30 - 17:30
  • vrijdag 09:30 - 17:30
  • zaterdag 09:30 - 17:00
  • zondag Gesloten

lk zoek een andere winkel

Jouw FLIP matras en een bijdrage aan de Foundation!

Jouw FLIP matras en een bijdrage aan de Foundation!
Van 21 juni t/m 31 juli spaart FLIP samen met Beddenspecialist.nl voor een mooie bijdrage aan de Maarten van der Weijden Foundation. Koop gedurende deze periode een matras online en 49,- zal worden gedoneerd aan de Foundation! Zo kun je pas echt met een gerust gevoel uit bed stappen.

Bestel

Mis niets met onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 5 euro korting bij je volgende webshop bestelling! Je ontvangt uitsluitend bericht als we iets relevants voor je hebben. Uitschrijven is eenvoudig en kan altijd.

Schrijf je hier in!
; ;