SlaapID thuismeting nu ook thuisbezorgd

Bedderie de Boer Heerenveen

Onze winkels zijn nu gesloten, maar dat betekent niet dat we stil hoeven te zitten. 

Bij Beddenspecialist maak je gebruik van de SlaapID Thuismeting. Met deze unieke Slaaptest die je gewoon thuis in je eigen bed doet, krijgen we inzicht in welke houdingen je slaapt, hoe vaak je beweegt en wat je slaapklimaat is. Al deze informatie helpt ons bij het geven van het juiste advies voor het bed dat het best bij jouw unieke slaapsituatie past.

Deze SlaapID Slaaptest kun je uiteraard al wel doen, zelfs voordat de lockdown is afgelopen. Want deze SlaapID sensor brengen we graag bij je thuis. Zodat je de thuismeting al kunt doen. En we deze al kunnen uitlezen voor onze afspraak na de lockdown. Zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden op je bezoek in de winkel. Dat scheelt tijd, en dat is wel zo efficiënt. 

Als je dan weer naar de winkel mag komen zijn we optimaal voorbereid om jou op maat advies te geven. Vraag de SlaapID Slaaptest nu aan via onderstaand formulier.
Het inplannen van een afspraak is mogelijk vanaf 18 januari. Onze winkels stemmen verder persoonlijk met je af wanneer je de komende dagen de SlaapID sensor al kunt komen ophalen.

Heerenveen - Beddenspecialist Bedderie de Boer

Beddenspecialist Bedderie de Boer

  • maandag gesloten
  • dinsdag gesloten
  • woensdag gesloten
  • donderdag gesloten
  • vrijdag gesloten
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten
In verband met de lockdown gesloten tot en met 9 februari 2021. Bereid je alvast voor met een SlaapID meting voor een afspraak na de lockdown.

lk zoek een andere winkel

SlaapID Thuismeting nu ook thuisbezorgd

Bedderie de Boer Heerenveen

;

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten

Jammer dat we je niet in onze winkel kunnen ontvangen.

Voor alle advies of vragen blijven wij uiteraard bereikbaar. Advies aan huis blijft toegestaan en mogelijk.

Verder is de webshop 24/7 beschikbaar!
; ;