Viking

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen. Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. 25 jaar garantie op frame en veerbreuk kunnen ze dan ook met een gerust hart geven. 

Met een deskundig oog voor detail hebben ze een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden voor u samengesteld. Slapen wordt hierdoor even heerlijk als het ontwerpen van uw eigen bed.

Traditioneel Zweeds vakmanschap met modern comfort

Viking

Viking is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

Traditioneel Zweeds vakmanschap met modern comfort
Hoe uw bed van Viking beds of Sweden eruit komt te zien daarin bent u natuurlijk helemaal vrij. Maar design is zo veel meer dan alleen de buitenkant! Ze hebben dan ook zeer veel aandacht besteed aan zaken die niet direct zichtbaar zijn maar die u zeker zult voelen. Alle bedden zijn het eindresultaat van jarenlange ontwikkeling met de focus op comfort. Door het combineren van puur ambachtschap met nieuwe materialen hebben ze bedden kunnen creëren die voorbij gaan aan het alledaagse. Met de wetenschap dat de fabrieken in de provincie Småland staan, waar de inwoners geroemd worden om hun zuinigheid, mag het geen verassing zijn dat ze nooit meer berekenen voor de bedden dan nodig is.

Vol van details
U herkent een bed van Viking aan zijn vakmanschap. Het hoofdbord Elle is nauwgezet gecapitonneerd met 51 knopen. Onze handtekening onderaan is het kenmerk van onze kwaliteitsgarantie.

Een garantie voor goede nachtrust
Uw nieuwe bed is een investering in vele toekomstige jaren slaapgenot. Indien u kiest voor een bed van Viking beds of Sweden bent u dan ook verzekerd van top kwaliteit, prachtige ontwerpen en gedegen constructies van betrouwbare materialen. Alle bedden ondergaan een grondige inspectie en worden uitvoerig getest alvorens ze worden uitgeleverd. Daarom zijn is Viking in staat tot het geven van 25 jaar garantie op frame en veerbreuk en 5 jaar op de motoren van de verstelbare bedden.

; ;