Ubica

Ubica® is een uniek slaapconcept waar stijl en rust elkaar vinden. Al meer dan 85 jaar gaat bij Ubica onberispelijke kwaliteit gepaard met een verrassend aantrekkelijke keuze. Geraffineerd afgewerkte matrassen, boxsprings, lattenbodems, ergonomische hoofdkussens en accessoires. Streelzachte stoffen en materialen, uitgekiende technologie voor een diepe en herstellende slaap waarin de drukke dag zo van je afglijdt. Dat is de Ubica® kwaliteit!

Missie

Ubica streeft ernaar het comfort in ieders dagelijks leven te versterken en te verbeteren, waarbij 5 business divisies samen komen: Comfort, Technical Foams, Bedding, Automotive en Isulation. Ubica creeert hierbij meerwaarde voor zijn klanten en aandeelhouders en ondersteunt haar medewerkers ten volle in hun individuele talenten en ontwikkeling, dit alles geruggensteund door de algemene bedrijfsstrategie. Daarnaast houdt Ubiva zich bezig met duurzaamheid door zijn verantwoordelijkheid op te nemen in de hedendaagse samenleving, met een sterke empathie voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. 

The passion of Comfort

Ubica

Ubica is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

De Recticel Groep

Ubica maakt deel uit van de Belgische groep Recticel met een sterke Europese dimensie, met meer dan 100 vestigingen, verspreid over 27 landen. Onder het motto ‘The passion for comfort’ streeft Recticel naar een beter comfort, voor iedereen, elke dag opnieuw.

 

Goed slapen begint met de Slaapdriehoek

  • Ideale drukverdeling voor een comfortabel gevoel
  • Maximale ventilatie door open celstructuur
  • Zacht aanvoelende maar stevige ondersteuning
; ;