Tempur (top)matrassen

Welk matras past bij u?

Vraag kosteloos SlaapID aan

Tempur matrassen

Een goede ondersteuning en comfort zijn belangrijk voor een goede nachtrust. Wellicht weet u dat een goede nachtrust essentieel is voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om te investeren in een goed slaapsysteem die uw lichaam kan bieden wat u nodig heeft. 
Tempur® heeft vier verschillende matrassen collecties, allen uitgevoerd met het unieke Tempur® materiaal, dat reageert op de warmte en het gewicht van uw lichaam en u een optimale drukverlaging en persoonlijke ondersteuning biedt. Bovendien keert het Tempur® materiaal, in tegenstelling tot gewone traagschuim matrassen, direct terug naar de originele vorm, iedere keer weer.
Welk Tempur® matras past het beste bij u? Vraag advies aan één van onze Tempur® dealers of vraag de unieke SlaapID-meting aan (voor meer inzicht in uw slaapgedrag).

Original matrassen collectie

Ervaar waar het allemaal mee begon. De Tempur® Original collectie staat voor de belangrijkste voordelen waarmee het merk Tempur® bekend is geworden, namelijk uitstekend comfort en ondersteuning voor het hele lichaam.  Perfect voor diegene die het liefst op een matras slapen met een stevig gevoel. De matrassen in deze collectie komen in een verscheidenheid aan hoogtes met ieder hun eigen functie.

Original 19
Dit Original matras van 19 cm heeft een comfortlaag van 8 cm Tempur® materiaal en de onderste laag bestaat uit 11 cm HR-schuim en biedt u het stevigste gevoel binnen de Original collectie. De matras is geschikt voor alle goed geventileerde bedbodems en kan desgewenst op maat worden geleverd. Het ventilatiesysteem tussen de laag Tempur® en de laag HR-schuim zorgt voor bijkomende veerkracht tot in de kern van het matras en extra ventilatie door de hele matras. De matrashoes van de Original 19 mag op 60ºC gewassen worden.

Original 21
De Original matras van 21 cm heeft een comfortlaag van 2 cm Tempur® materiaal met daaronder een 8 cm Tempur® ondersteuningslaag. De onderste laag bestaat uit 11 cm HR-schuim. Door de 2 cm extra Tempur® materiaal voelt dit matras soepeler dan de Original 19 matras. Ook dit matras is geschikt voor alle goed geventileerde bedbodems en kan desgewenst op maat worden geleverd. Het ventilatiesysteem tussen de laag Tempur® en de laag HR-schuim zorgt voor bijkomende veerkracht tot in de kern van het matras en extra ventilatie door de hele matras. Net als bij de Original 19 matras kan de hoes eenvoudig worden verwijderd en mag gewassen worden op 60ºC.

Original Breeze 22
De Original Breeze matras van 22 cm heeft een comfortlaag van 5 cm Tempur Climate Material™ met daaronder een ondersteuningslaag van 6 cm Tempur® materiaal. De onderste laag bestaat uit een 11 cm HR-schuim. In de Original Breeze 22 is de perfecte balans gevonden tussen comfort en drukverdeling door het gebruik en de samenstelling van bijzondere materialen: een matras unieke en koelere slaapbeleving. 
Tempur Climate Material™ zorgt voor een goed en snel transport van vocht en bevordert de luchtstroom door de matras. De matrashoes bestaat uit een speciaal 3D materiaal, die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes en vocht gemakkelijk kan afvoeren.

Original 25
De Original matras van 25 cm heeft een comfortlaag van 5 cm Tempur® materiaal met daaronder een ondersteuningslaag van 9 cm Tempur® materiaal. De onderste laag bestaat uit 11 cm HR-schuim. Door de extra dikke comfort- en ondersteuningslaag voelt dit matras zachter aan dan de Original 21 matras en merkt u meer van de drukverlagende eigenschappen van het Tempur® materiaal. Net als bij de Original 19 en 21 matras kan de matrashoes eenvoudig worden verwijderd en mag het gewassen worden op 60ºC.

Cloud matrassen collectie

De Tempur® Cloud collectie is voor diegene die verlangen naar superieure ondersteuning, maar genieten van slapen op een matras met een zachter gevoel. De top comfortlaag van de Cloud matras is gemaakt van speciaal ontwikkeld Tempur® Extra Soft materiaal voor een gevoel van totale ontspanning.

Cloud 19
De Cloud matras van 19 cm heeft een comfortlaag van 4 cm Tempur®  Extra Soft met daaronder een ondersteuningslaag van 4 cm Tempur® materiaal. De onderste laag bestaat uit een 11 cm HR-schuim en biedt u het stevigste gevoel binnen de Cloud collectie. De comfortlaag van Tempur Extra Soft zorgt voor een balans tussen zachtheid en drukverlagende ondersteuning. De luxe matrashoes van de Cloud 19 mag op 60ºC gewassen worden.

Cloud 21
De Cloud matras van 21 cm heeft een comfortlaag van 5 cm Tempur® Extra Soft met daaronder een ondersteuningslaag van 5 cm Tempur® materiaal. De onderste laag bestaat uit een 11 cm HR-schuim. Door de extra dikke comfort- en ondersteuningslaag voelt dit matras soepeler aan dan de Cloud 19 matras. De comfortlaag van Tempur Extra Soft zorgt voor een balans tussen zachtheid en drukverlagende ondersteuning. De luxe matrashoes van de Cloud 21 mag op 60ºC gewassen worden.

Cloud Breeze 22
De Cloud Breeze matras van 22 cm heeft een comfortlaag van 5 cm Tempur Climate Material™ met daaronder een ondersteuningslaag van 6 cm Tempur®  Extra Soft. De onderste laag bestaat uit een 11 cm HR-schuim. In de Cloud Breeze 22 is de perfecte balans gevonden tussen comfort en drukverdeling door het gebruik en de samenstelling van bijzondere materialen: een matras unieke en koelere slaapbeleving met een zacht gevoel. 
Tempur Climate Material™ zorgt voor een goed en snel transport van vocht en bevordert de luchtstroom door de matras. De matrashoes bestaat uit een speciaal 3D materiaal, die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes en vocht gemakkelijk kan afvoeren.

Cloud 25
De Cloud matras van 25 cm heeft een comfortlaag van 7 cm Tempur® Extra Soft met daaronder een ondersteuningslaag van 7 cm Tempur® materiaal. De onderste laag bestaat uit 11 cm HR-schuim. Door de extra dikke comfort- en ondersteuningslaag van o.a. Tempur® Extra Soft™, voelt dit matras zachter aan dan de Cloud 21 matras en merkt u meer van de drukverlagende eigenschappen van dit Tempur® materiaal. Net als bij de Cloud 19 en 21 matras kan de luxe matrashoes eenvoudig worden verwijderd en mag het gewassen worden op 60ºC.

Sensation matrassen collectie

Als U alle voordelen wilt van Tempur®, maar geniet van het gevoel van een traditioneel verend matras, dan is de Tempur® Sensation collectie perfect voor U. Een speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag biedt het vertrouwde gevoel van een traditioneel matras, terwijl een goed uitgebalanceerde combinatie van Tempur® materiaal zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning voor een goede nachtrust.

Sensation 19
De Sensation matras van 19 cm heeft een comfortlaag van 4 cm Tempur® met daaronder een ondersteuningslaag 4 cm Tempur® High Mobility materiaal. De onderste laag bestaat uit een 11 cm HR-schuim en biedt u het stevigste gevoel binnen de Sensation collectie. Door de lagen ervaart u een drukverlagende ondersteuning zonder drukpunten, maar zakt u minderweg in de matras wat zorgt voor meer bewegingsgemak. De luxe matrashoes van de Sensation 19 mag op 60ºC gewassen worden.

Sensation 21
De Sensation matras van 21 cm heeft een comfortlaag van 2 cm Tempur® met daaronder een ondersteuningslaag van 4 cm Tempur® materiaal en nog eens 4 cm Tempur®  High Mobility materiaal. De onderste laag bestaat uit een 11 cm HR-schuim. Door de extra dikke lagen voelt dit matras soepeler aan dan de Sensation 19 matras. Door de lagen ervaart u een drukverlagende ondersteuning zonder drukpunten, maar zakt u minder weg in de matras wat zorgt voor meer bewegingsgemak. De luxe matrashoes van de Sensation 21 mag op 60ºC gewassen worden.

Sensation Breeze 22
De Sensation Breeze matras van 22 cm heeft een comfortlaag van 5 cm Tempur Climate Material™ met daaronder een ondersteuningslaag van 6 cm Tempur® High Mobility materiaal. De onderste laag bestaat uit een 11 cm HR-schuim. In de Sensation Breeze 22 is de perfecte balans gevonden tussen comfort en drukverdeling door het gebruik en de samenstelling van bijzondere materialen: een matras unieke en koelere slaapbeleving met een zacht gevoel. 
Tempur Climate Material™ zorgt voor een goed en snel transport van vocht en bevordert de luchtstroom door de matras. De matrashoes bestaat uit een speciaal 3D materiaal, die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes en vocht gemakkelijk kan afvoeren.

Sensation 25
De Sensation matras van 25 cm heeft een comfortlaag van 3 cm Tempur® materiaal met daaronder een ondersteuningslaag van 4 cm Tempur® materiaal en 4 cm Tempur® High Mobility materiaal. De onderste laag bestaat uit 14 cm HR-schuim. Door de extra dikke comfort- en ondersteuningslaag van o.a. Tempur® High Mobility voelt dit matras soepeler aan dan de Sensation 19 matras. Door de lagen ervaart u een drukverlagende ondersteuning zonder drukpunten, maar zakt u minder weg in de matras wat zorgt voor meer bewegingsgemak. De luxe matrashoes van de Sensation 25 mag op 60ºC gewassen worden.

Topmatrassen collectie

Naast de diverse matrassen heeft Tempur® ook een topmatras in haar collectie. Wilt u graag meer comfort, en is uw matras nog in goede staat, maar nog niet toe aan vervanging? Dan kan de topper van Tempur® een uitkomst bieden. De topmatras geeft net als de matrassen een uitstekend comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. De topmatras van Tempur zorgt voor een extra zacht comfort.

Topper 7
Deze topper van 7 cm heeft een comfortlaag van Tempur® materiaal en zorgt voor een extra zacht comfort. De topmatras is in verschillende maten leverbaar. De matrashoes van de topper 7 heeft een zomer- en winterzijde, zodat de topper in de zomer koeler aanvoelt en in de winter heerlijk warm. De hoes mag op 40ºC gewassen worden.