Tempur kussens

Welk kussen past bij u?

Vraag kosteloos SlaapID aan

Tempur kussens

Een goede ondersteuning en comfort zijn belangrijk voor een goede nachtrust. Wellicht weet u dat een goede nachtrust essentieel is voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om te investeren in een goed slaapsysteem die uw lichaam kan bieden wat u nodig heeft. 
Bij een goed slaapsysteem hoort een kussen dat goed aansluit en bij u past. Een goed kussen kan uw slaaphouding verbeteren. Het brede assortiment van Tempur®  bevat kussens voor alle verschillende slaaphoudingen.
Welk Tempur® kussen past het beste bij u? Vraag advies aan één van onze Tempur® dealers of vraag de unieke SlaapID-meting aan. 

Ergonomische kussens

De ergonomische kussens van Tempur® zijn speciaal ontworpen voor mensen die goede ondersteuning nodig hebben. Alle kussens zijn voorzien van Tempur® materiaal, zodat ze perfect naar het lichaam vormen, het hoofd en nek omsluiten en alle ongemakken wegnemen.

Original kussen
Aanbevolen voor diegenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding. Het ontwerp volgt de natuurlijke curve ter ondersteuning van uw hoofd en nek en helpt deze op één lijn te brengen met uw wervelkolom. Het Original hoofdkussen is leverbaar in verschillende hoogtes. 

Millennium kussen
Dit kussen kenmerkt zich door een gebogen rand, welke zorgt voor de juiste steun en houding van de nek, of u nu op uw rug of op uw zij slaapt. De voorkant helt naar voren om uw nek op te vangen en zorgt voor superieur comfort en ondersteuning. Het Millenium hoofdkussen is leverbaar in verschillende hoogtes.

Classic kussen
Dit kussen is gegoten in de vorm van een traditioneel kussen. Het biedt comfort met een ondersteunend gevoel passend bij vrijwel alle slaaphoudingen.

Symphony kussen
Dit kussen is gemaakt van een zachter Tempur® materiaal, en heeft een unieke tweezijdige ontwerp, waardoor het kussen aan twee kanten te beslapen is. De licht gebogen zijde biedt extra hoofd- en nekondersteuning voor rugslapers, terwijl de andere kant meer aanvoelt als een traditioneel kussen en goed werkt voor zijslapers. Het resultaat is een iets zachter, maar toch ondersteunend kussen dat past bij elke slaaphouding. 

Sonata kussen
Dit kussen biedt ondersteuning waaraan extra zachtheid is toegevoegd voor uw hoofd en nek in bijna elke slaaphouding. Het kussen is speciaal gevormd om u te ondersteunen, zelfs wanneer u draait van uw rug naar uw zij, zodat u rustig kunt slapen gedurende de nacht en echt uitgerust weer opstaat.

Ombracio kussen
Dit kussen ondersteunt u in uw favoriete slaaphouding. Het speciale ontwerp vergemakkelijkt het ademhalen, zelfs wanneer u op uw buik slaapt. De vorm, het materiaal en de hoes van het kussen zijn ontworpen voor betere ventilatie, comfort en eenvoudigweg een meer rustgevende slaap.

Comfort kussens

De comfort kussens van Tempur® hebben een klassieke vorm met een gevarieerde stevigheid. Alle kussens zijn voorzien van Tempur® materiaal, voor langdurige ondersteuning en perfect comfort. Ieder kussen behoudt zijn vorm, iedere nacht weer, voor een betere nachtrust.

Traditional kussen
Dit kussen heeft een klassieke vorm en is gemaakt van soft Tempur® materiaal en zorgt voor een zachte maar correcte ondersteuning. 

Traditional Breeze kussen
Dit kussen heeft een klassieke vorm en is gemaakt van Tempur Climate Material™. De 3D-hoes met een open structuur en ventilatiegaten helpt het micro klimaat rondom hoofd en nek te beheren, waardoor het vocht goed kan worden afgevoerd.

Traditional kussen EasyClean
Dit kussen heeft een klassieke vorm en is in zijn totaliteit in de wasmachine te wassen op 60ºC en in de droger te drogen. Het zachte materiaal zorgt voor een comfortabele ondersteuning. 

Comfort Original kussen
Dit kussen heeft een klassieke vorm en de kern bestaat uit duizenden Tempur® micro kussentjes. Deze kern zorgt voor meer ontspanning en ondersteuning. 

Comfort Cloud kussen
Dit kussen heeft een klassieke vorm en is gemaakt van extra soft Tempur® materiaal en voelt hierdoor nog zachter aan. Het kussen is op te schudden.

Comfort Sensation kussen
Dit kussen heeft een klassieke vorm en de kern bestaat uit duizenden Tempur® micro kussentjes. Deze kern zorgt voor meer ontspanning en ondersteuning.