Serta

Mocht u ooit hebben geslapen in een luxe Amerikaans hotel, dan is de kans groot dat u geslapen heeft op een Serta boxspring met Serta matras.

Serta sinds 1931

Serta introduceert in 1931 haar eerste matras. Vanaf die tijd is Serta één van de meest verkochte merken in de Verenigde Staten en een toonaangevend merk over de hele wereld. En sinds 2013 is Serta ook verkrijgbaar in Nederland. De innovatieve matrassen en boxsprings van Serta zijn ontworpen om een uitzonderlijk comfort te bieden. De producten worden gemaakt van duurzame materialen en worden nauwkeurig afgewerkt wat zorg voor een luxe en hoogwaardige uitstraling. Een slaapcomfort dat iedereen verdient.

We make the world's best mattress

Serta

Serta is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

Missie

Het slapen op een Serta boxspring met matras is een ware beleving, een op maat gemaakte beleving. Door het gebruik van duurzame materialen, met aandacht voor mens en milieu heeft u met een Setra bed een slaapsysteem met lange levensduur en staat het garant voor kwaliteit. 

Pijlers

  • 's Werelds beste matras, nummer 1 van Amerika
  • Al decennia hofleverancier voor 's werelds 4000 beste hotels
  • Met de hand gemaakt en sublieme afwerking
  • 25 jaar garantie op veerbreuk

Matrassen

De handgemaakte matrassen van Serta zijn in begrip voor velen. De matrassen hebben een hoogte van 35 tot 40 cm. en geven u het Amerikaanse gevoel van luxe en comfort. 

De pocketveer matrassen van Serta zijn voorzien van gepatenteerde Serta-Miracoil veren. De comfortabele afdeklagen van natuurlatex, memoryfoam in combinatie met kasjmier, schapenwol, paardenhaar of zijde zorgen voor het ultieme ligcomfort. 
De duurzame en natuurlijke materialen zorgen voor een langere levensduur, zonder enig verlies van het slaapcomfort.

Serta kent drie collecties matrassen:

  • Perfect sleeper: voor meer stabiliteit.
  • American series: door de vele mogelijkheden zelf samen te stellen.
  • Iseries: voor nog meer comfort door het traagschuim en unieke gel.

Boxsprings

De boxsprings van Serta zijn een ware belevenis voor in de slaapkamer. Ook de boxsprings van Serta worden met de hand gemaakt van de mooiste en hoogwaardige materialen. 

De boxsprings zijn aan te kleden met schitterende hoofdborden in prachtige stoffen en maken het geheel tot een bijzondere luxe boxspring. Niet voor niets dat de meest bekende hotelketens wereldwijd kiezen voor Serta. 

Serta kent verschillende collecties boxsprings. Kom de collectie bekijken bij Beddenspecialist Topslapen in Arnhem

Serta, een ware beleving

Met een boxspring en matras van Serta haalt u het sublieme slaapcomfort uit Amerika in uw slaapkamer. Naast het comfort geeft het uw slaapkamer een luxe uitstraling. 

Naast de uitgebreide collectie matrassen en boxsprings heeft Serta een uitgebreide collectie nachtkastjes, dekenkisten tot bedbanken die uw slaapbeleving compleet maken.

; ;