Norma

Norma is al sinds 1884 een toonaangevend merk binnen de boxsprings en matrassen. Norma levert producten met een mooie prijs-kwaliteit verhouding. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij het bedrijf ook hoog in het vaandel en wordt ook gegarandeerd. Het ontwerpen van de producten gebeurt volledig in eigen huis. Op deze manier kan Norma goed inspelen op wensen en behoeftes. De bedden worden met de beste materialen samengesteld en met unieke technieken. Hierdoor ontstaat een hoog comfortniveau. Het feit dat Norma al zoveel jaren bestaat uit zich in de kennis en het gevoel waarmee de bedden ontwikkelt worden.

Oud, maar zeker niet verouderd!

De oprichting van het bedrijf in 1884, betekent dat Norma inmiddels de oudste beddenfabriek van Nederland is. In deze bestaansgeschiedenis heeft Norma veel ervaring en kennis opgedaan binnen het begrip slapen. Een goede en aangename nachtrust is het belangrijkst en daar blijft Norma zich op richten. Ieder product van Norma levert stuk voor stuk een belangrijke bijdrage aan jouw persoonlijke welzijn, maar ook op de maatschappelijke ontwikkelingen ten aanzien van mens en milieu. 

Jouw nachtrust is ons werk.

Norma

Norma is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

Nederlandse kwaliteit en design.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij Norma hoog in het vaandel. Het ontwerpen en ontwikkelen van de producten vindt volledig in eigen huis plaats. Op deze manier kan Norma garanderen dat de beste materialen worden gebruikt, de beste technieken worden toegepast en het hoogste comfortniveau wordt geleverd.

Ervaring en dynamiek met dezelfde passie

Sinds 2015 maakt Norma deel uit van Napco Beds. Door de krachten gezamenlijk te bundelen kunnen Norma en Napco Beds binnen de branche nog meer betekenen op het gebied van slaaptechnische innovaties, meer creativiteit en vernieuwende designs. Samen staan we ten slotte sterker! Met als belangrijkste doel: het centraal zetten van de klant.