Nill spring

Ruim één derde van ons leven brengen we in bed door: goed en comfortabel slapen blijkt dan ook van essentieel belang voor onze gezondheid en levenskwaliteit. Daarom biedt Nill Spring een uitgebreid gamma hoogwaardige boxsprings en matrassen aan. Vakmanschap is meesterschap, ook wat slaapcomfort betreft. En juist daar ligt onze passie. Investeren in Nill Spring is voluit investeren in het allerbeste voor een gezonde en comfortabele nachtrust.

 

Nill Spring is ontstaan uit de combinatie van een jarenlange ervaring met een bijzondere knowhow. Al 4 generaties lang deelt de familie Cornille deze knowhow en passie voor het vervaardigen van boxsprings.

In 2006 ontwikkelde Frank Cornille samen met ingenieur Guy Dupont het merk Nill Spring. Beide vennoten brachten daarmee hun passie voor slaapcomfort en hun vakmanschap samen in een bloeiend bedrijf. De jarenlange technische ervaring van Guy Dupont en zijn feeling voor innovatie en ambachtelijk maatwerk, resulteerde in een indrukwekkende collectie van boxsprings en matrassen.

Om u een zalige nachtrust te garanderen, gebruiken wij bij Nill Spring ook voor onze matrassen steeds de beste en nieuwste materialen. Hiertoe behoren ook Belgische kwaliteitsmaterialen zoals Belgische damast tijk, naturalis en alpacawol. Onze matrassen zullen u jaren met de glimlach doen ontwaken. Elke Nill Spring matras is op maat en in 3 verschillende hardheden verkrijgbaar.

Vakmanschap is meesterschap, ook wat slaapcomfort betreft

Nill spring

Nill Spring is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

; ;