LeDorm dekbedden en kussens

Welk matras past bij u?

Vraag kosteloos SlaapID aan

LeDorm Dekbedden

Royal
De zachte batist tijk van de Royal heeft, dankzij de NOMITE certificering, zo'n dicht geweven tijk dat huisstofmijt zich er niet in kan nestelen. Bovendien is de tijk zo licht dat ze extreem hoge drapeerbaarheid heeft. De tussenschotjes binnen in het dekbed zorgen ervoor dat er geen warmteverlies ontstaat bij de stiknaden. De Royal wordt gevuld met een hoogwaardige 90% witte Arctische Toendra ganzendons en is zelfs navulbaar.

Regale
Dit dekbed is gemaakt van de allerbeste kwaliteit dons. De vulling van 100% witte Apline Toendra ganzendons heeft een uitstekende vulkracht. De tijk is van zuiver geweven batist die slechts 75 gram/m2 weegt is tevens voorzien van NOMITE certificering, waardoor deze absoluut geen huisstofmijt doorlaat. De combinatie van deze hoogwaardige kwaliteiten dons en tijk zorgen voor de hoogst mogelijke drapeerbaarheid. Dankzij de Vital Finish heeft de tijk een nog betere vochtregulatie.

Superior
De Superior is de absolute top op het gebied van dekbedden. 100% witte Polaire ganzendons is een natuurproduct en kan per plaats en per seizoen verschillen in vulkracht. Het dons van de Superior wordt uitsluitend geselecteerd uit gebieden waar op dat moment de vulkracht van de dons het hoogste is. Dit levert de 100% witte Polaire ganzendons op. De tijk is gemaakt van cellulose ook wel Micro Tencel, de natuurlijke bouwsteen van alle planten. Dit natuurproduct heeft de glans van zijde en is duurzaam en sterk als katoen. Het vochtopnemend vermogen van de cellulose-vezel heeft de allerhoogste vocht regulatie. In vergelijking met katoen kan deze zelfs 50% meer vocht opnemen. Het dekbed is zo comfortabel dat u, op extreem warme avonden na, het hele jaar onder dit dekbed kunt slapen.

LeDorm donzen Hoofdkussens


Kapok
Naast de natuurlijke eenden- en ganzendons kussens heeft LeDorm ook een kapok kussen met 100% Originele Java kapok. Dit stevige kussen kan goed vocht opnemen en verwerken. 

Jeunesse
Het Jeunesse kussen is een stevig kussen gevuld met 15% ganzendons en 85% ganzenveertjes. Deze mix zorgt voor een prettige combinatie tussen ondersteuning en comfort.

Noblesse
De Noblesse bestaat uit 3 delen. De onder- & bovenkant zijn gevuld met een hoogwaardige 90% witte ganzendons. Het middendeel is gevuld met een 15% witte ganzendons. Men slaapt dus op de zachte donslaag die steun krijgt van het stevige middendeel.

Royal
Het Royal kussen is een zacht kussen gevuld met 65% eendendons en 35% eendenveertjes. Deze mix zorgt voor meer comfort en meer natuurlijke volume.

Regale
Bent u op zoek naar het koesterende gevoel van zuiver dons? Dan is de Regale het juiste kussen voor u, met een vulling van 90% witte ganzendons.

De Excellent serie
Het Excellent soft kussen heeft een vormvaste kern van latex. De met 90% eendendons gevulde tijk zorgt voor een uitstekende vochtregulatie en een uiterst zacht gevoel waardoor het haar souplesse behoudt. Leverbaar in extra zacht, zacht, medium en stevig.

Contessa neksteun kussen
Het vulmateriaal van de Contessa heeft in de kamers een hoogwaardige 65% eendendons. Dit heeft een veel beter vochtregulerend vermogen als de synthetische varianten.
Elke kamer is door het speciale pocketsysteem (ritsen) aanpasbaar. Door de smalle latex neksteun van 10 cm, 12 cm of 14 cm krijgt de nek de perfecte ondersteuning.
De kamers zijn in een trechtervorm gestikt waardoor de vulling op plaats blijft. Voorzien van Nomite en Downafresh keurmerk.
De Contessa is leverbaar in zacht, medium en stevig.