Bodyform

Waterbedden van Bodyform bij Topslapen in Arnhem

Het water stroomt door de Arnhemse binnenstad

Topslapen

Waterbedden van Bodyform

Jaren geleden was het waterbed populair en sliepen velen onder ons op een waterbed. Maar door deze populariteit ging de kwaliteit van de meeste waterbedden zienderogen achteruit. Hierdoor ontstonden lekkages en velen stopten met het slapen op water. Momenteel komen de ontevreden oud waterbedslapers, nadat ze hebben geslapen op een spiraal of boxspring weer bij ons terug voor een nieuw waterbed of voor de nieuwste licht gevulde watermatrassen. Dit doet men vanwege de lekkere warmte ‘s winters, de maximale ontspanning van het uitstekende ligcomfort en de perfecte ondersteuning voor het lichaam. Met een waterbed of watermatras van Bodyform haalt u het beste slaapcomfort in uw slaapkamer op het gebied van waterbedden.

Voordelen van een Bodyform waterbed

  • De perfecte aanpassing en ondersteuning aan het hele lichaam

  • De oplossing voor vele vormen van rug- en reuma klachten

  • Nooit een pijnlijke schouder bij zijligging door optimale drukverdeling

  • Een waterbed ligt altijd lekker warm in de winter en koel in de zomer

  • Langer in de diepe slaap blijven en gemakkelijk in- en uitstappen

  • Een waterbed is zeer hygiënisch en allergievrij

  • Het 50 liter Bodyform watermatras kan op elke bedbodem worden geplaatst

  • Slapen op een Bodyform watermatras of waterbed is een investering voor het lichaam en garandeert 15 jaar heerlijk slaapcomfort

Het comfort van een waterbed

De nieuwste Comfort –Soft watermatrassen van Bodyform hebben een totaal vernieuwde ergonomische stabilisatie en zijn gemaakt van een hoogwaardig vinyl. Dit zeer soepel vinyl zorgt voor maximale flexibiliteit en minimale drukbelasting. Daarnaast geven de schuimbalken de waterkern meer stabiliteit en zelfs het liggen aan de rand van het matras wordt comfortabeler, doordat de schuimbalken meebewegen. Ook het in- en uitstappen wordt hierdoor gemakkelijker.
De Bodyform watermatrassen zijn optimaal hygiënisch. Door het anti huidschilverdoek kunnen lichaamszouten of huisstofmijt zich niet nestelen in de matras. De waterzak kan eenvoudig worden gereinigd en is zeer onderhoudsvriendelijk. De speciale matrashoes heeft een anti-micro bacteriële werking en beschermt u tegen huisstofmijt, schimmels en bacteriën. Daarnaast absorbeert de matrashoes het lichaamsvocht en ventileert deze uitstekend.

Voor het voelen van dit comfort en haar vele mogelijkheden, nodigen wij u graag uit in onze winkel in het Centrum van Arnhem.

Bel voor een afspraak 026-4422777